Márkás Android kiváló áron!

A márkás android telefonok között kutatva, rábukkanhatunk néhány gyöngyszemre! A ZOPO C3 számára is átnyújthatjuk ezt a címet, ugyanis ez a telefon is egy ilyen márkás Android mobil. Előjáróban annyit érdemes tudnunk a készülékről, hogy abszolút unisex, tehát a nők és a férfiak is egyaránt használhatják.

Márkás Android kiváló áron!

A telefon design szempontjából tökéletes, ugyanis a vonalvezetése elegánssá, mégis fiatalossá teszi. A legjobb tulajdonságok viszont nem itt keresendők, hanem a gépház alatt, ahol szinte forr a levegő a nagy tudású processzor miatt. No, ezt persze nem kell szó szerint értelmeznünk, ugyanis a ZOPO C3 épp arról híres, hogy nagy tudása ellenére csak nagyon kicsit melegszik és a hűtése is kiválóan meg lett tervezve. Akkor lássuk, a tényeket!

Az említett márkás Android legfőbb ereje a Négymagos Cortex-A7 MTK6589T Turbo 1,5 GHz-es processzorában rejlik, amely valódi erőgéppé teszi a készüléket. Egy ilyen CPU már sok laptop processzorával is vetekszik, így az akadozó alkalmazásoktól egyáltalán nem kell tartanunk. Ugyanakkor, a speciális elrendezésnek köszönhetően, a CPU hőmérséklete megfelelő marad még akkor is, ha az óriási terhelés alatt működik.

Tehát, a márkás Android készülék nem melegszik majd túl s ez mindenképp pozitív tulajdonsága. A processzor mellett persze egy GPU is dolgozik a gépben, méghozzá az Imagination PowerVR SGX531-es típus, ami kiváló teljesítményt nyújt a vizuális megjelenítés terén. A játékok könnyedén futnak majd, s a látvány egyszerűen lélegzetelállító lesz. Továbbá a teljesítményről még 16 GB ROM és 1 GB RAM is gondoskodik, s a márkás Android készüléknek egy 2000mAh kapacitású akkumulátor biztosítja a megfelelő áramellátást!

A telefon készenléti ideje 90 óra, a beszélgetési idő pedig 320 perc, ami kitűnőnek mondható. Az egyik legelőnyösebb tulajdonsága azonban a 1920 X 1080 pixeles, vagyis Full HD felbontású kijelzője, ami garantálja a tű éles képet és a kiváló látványt. Ha tehát a márkás Android mobilok világában kutakodunk, ne feledkezzünk meg a ZOPO C3-ról, mert egy igazi sikertörténetet hagyunk ki!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Az oldal tetejére