Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
203.999 Ft

MR.CARVE C1 lézergravírozó 5W kék fényű lézeres vágó és faragó gép

Termékkód: OS6786EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 2040
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
203.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
A hordozható C1 lézergravírozó gép nagy szilárdságú alumínium anyagból készült, és összecsukható testtel rendelkezik, amely könnyű és kényelmes hordozható, így könnyebb lenne kültérbe, irodába vagy stúdióba vinni.
Kiváló gravírozási teljesítmény: A faragási pontosság akár 0,05 mm. Támogatja minden papír, fa, bőr, a legtöbb műanyag és egyéb anyag faragását. Az alsó lemez üreges kialakítása és akár 80*80 mm-es gravírozási terület, szabadon faraghat nagy tárgyakat tetszés szerint.
Galvanométer: 5 W kék fény lézerteljesítmény. Az integrált galvanométert alkalmazzák, és a terepi tükör elérheti a 600 mm/s sebességet, ami érzékeny, kompatibilis és stabilabb.
Egy gomb az automatikus élességállításhoz: A nagy pontosságú motor vezérli a támasz felemelését, búcsút mondva a kézi élességállításnak, és felfrissíti a mechanikai intelligencia korszakát.
Ingyenes vágás: 2 mm-nél kisebb vastagságú fát, papírt, bőrt stb. Saját vágópanellel rendelkezik, amely kényelmesebb a kezeléshez és könnyen barkácsolható kézzel.
Elforgatható szög a gravírozáshoz: A gravírozófej 90 fokkal forgatható, lehet vízszintes, függőleges vagy bármilyen szögben ferde, és nagy, egyenes tárgyakat hozhat létre.
Biztonságos védelem: A C1 gravírozóba beépített giroszkóp, amikor a gép gravírozási üzemmódban van, automatikusan leállítja a működést, ha felemeli, véletlenül megérinti vagy a gépet megfordítják.
Széleskörű kompatibilitás: Támogatja a képek létrehozását és szerkesztését az APP-ban és a számítógépen is. Szerkeszthet képeket, vektoros térképeket, vonalkódokat, kétdimenziós kódgravírozást, sorozatszámokat és automatikus kódátugrási funkciókat a szoftverben, hogy megfeleljen különféle gravírozási igényeinek. Kompatibilis a WindowsOS, MacOS, Android, iOS rendszerekkel.

Specifikáció:
Modell: C1
Lézerteljesítmény: 5W
Elektromos Teljesítmény: <60W
Gravírozási Pontosság: 0,05mm
Berendezés 
súlya: 1,9 kg
Termék mérete: 22x13x22cm
Lézer hullámhossz: 455nm
Gravírozási sebesség: <600mm/s
Fáklyázási méret: <0.5 mm
Hő elosztás: Levegő hűtött
Gravírozási méret: 80x80 mm
Támogatott formátumok: WindowsOS, MacOS, Android, iOS
Támogatott formátumok: JPEG/BMP/PNG/JPG/GIF/DXF/PLT/HPGL
Csomag mérete: 35x25x14cm
Csomag súlya: 2,95 kg

Csomagolási lista:
1 x lézeres jelölő
1 x figyelő

1 x Faforgács
5 x nátronpapír
1 x töltő
1 x USB kábel
1 x U-disk
1 x felhasználói kézikönyv 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére