Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
6.999 Ft

Napelemes szökőkút szivattyú 4 permetező fúvókával Madárfürdő szökőkút medencékhez, kerthez, kültéri tóhoz

Termékkód: L6142
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 70
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
6.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Napenergiával hajtott szökőkút:
A közvetlen napenergiával működő szökőkút a napenergiát használja a szivattyú közvetlen meghajtására, hogy vizet szívjon a medencéből, és gyönyörű szökőkút hatást keltsen, akkumulátorok vagy más külső áramforrások használata nélkül.
Különböző tájhatások: A különféle fúvóka-opciókkal a szökőkút különböző tájhatások létrehozását teszi lehetővé, fokozva a kertek és udvarok esztétikai vonzerejét.
Madárbarát tulajdonság: Az úszó szökőkút tiszta vízforrást biztosít a madarak számára, frissítő fürdőhelyet kínálva számukra, és különféle madárfajokat vonz kertjébe.
Környezetbarát kerti táj szökőkút:Fokozza kertje szépségét szökőkútunkkal, amely egy csipetnyi kifinomultságot és vizuálisan magával ragadó elemet ad kültéri teréhez.
Tartós és hosszú élettartamú: Kiváló minőségű anyagokból készült kültéri szoláris szökőkút szivattyúkészletünk úgy készült, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak, és évekig megbízható teljesítményt nyújtson.

Megjegyzés:
1. Ez a termék egy közvetlen szoláris hajtású szivattyú, nincs kiegészítő akkumulátor, a vízpermet magassága teljesen függ a nap erősségétől, ha gyenge a nap, a szivattyú nem működik folyamatosan, de igen automatikusan újraindul, amíg a nap el nem ér egy bizonyos erősséget, miután a szivattyú folytatja a folyamatos munkát. Használatkor kérjük, helyezze a terméket a napra fedél nélkül, az árnyékolás befolyásolja a szivattyú normál működését.
2. A szivattyút teljesen vízbe kell meríteni, és hosszú ideig nem szárítható. Amikor a szivattyú éppen vízbe merül, mivel levegő van a szivattyúban, ajánlatos a fúvókát a szivattyú normál permetezése után behelyezni.
3. Tartsa tisztán a vízforrást, és rendszeresen tisztítsa meg a szivattyút, nehogy idegen anyagok kerüljenek a szivattyúba, és a szivattyú ne tudjon normálisan működni.

Műszaki adatok:
Napelem: Polikristályos napelem, 7V, 1.2W
Üzemi feszültség: DC5V
Üzemi áram: 85mA
Maximális áramlás: 220L/h
Szivattyú maximális emelése: 100cm
Maximális vízmagasság: 0-150cm (a napfény intenzitásától függően)
Szivattyú élettartama : >10000H
Zaj: <45dB
Anyag: ABS+napelem
Szín: Fekete
Napelem mérete: 11 * 11 * 2,5 cm
Csomag mérete: 12,7 * 11,6 * 5,0 cm
Csomag súlya: 224 g

Csomaglista:
1 * 
Napelem
4 * Permetezőfúvóka
1 * Csatlakozó cső
1 * Fúvóka talp
1 * Felhasználói kézikönyv (angol)

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére