Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
13.999 Ft

Napenergiás öntözőrendszer időzítővel a teraszon, erkélyen lévő zöldházban

Termékkód: H46878
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 140
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
13.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
【Növények automatikus csepegtető öntözőkészlete】 Az automatikus öntözőrendszert kifejezetten erkélyeken, teraszokon, kis kertekben lévő növényekhez tervezték csaptelep és fix tápegység nélkül, amely közvetlenül egy tartályból, például vödörből képes vizet venni, hogy előre beállított időközönként öntözze a növényeket. és a frekvencia automatikusan.
【Szolár töltés és energiatakarékosság】 A napelemes öntözés beépített 2000 mAh-s újratölthető akkumulátorral és nagy hatékonyságú napkollektorral rendelkezik, amely hosszú üzemidőt, rendkívül energiatakarékos és környezetbarát. Alkalmas beltéri és kültéri használatra. Csak rögzítse a terméket olyan helyzetbe, ahol a napelemet közvetlen napfény érheti, és a kapcsológombos oldalnak lefelé kell néznie.
【6 időzítő mód a könnyebb használat érdekében】 Az automatikus növényi öntözőrendszer 6 időzítő módot támogat. Nyomja meg a MODE gombot az öntözési gyakoriság kiválasztásához. Például az első pozícióban lévő kék jelzőfény (felső 12-t, alsó 5-öt) azt jelenti, hogy a termék 12 óránként egyszer 5 percig öntözik, nagyon könnyen használható.
【Tudományos víztakarékos kialakítás】 Az öntöző csepegtetők használatával több vizet takaríthat meg, mint a hagyományos szórófej használatával. Öntözőrendszerünk öntözési sebessége kb. 2L/perc (azaz az összes csepegtető vízkibocsátásának összege 2L/perc). A csepegtetők számát és az öntözés gyakoriságát a virágok és növények tényleges vízigényének megfelelően választhatja ki.
【Automatikus riasztás】 Amikor a vízszivattyú alapjáraton működik, a rendszer riaszt (percenként kétszer szól a hangjelzés), és a MODE gombnál található zöld jelzőfény villogni kezd. A hiba oka lehet, hogy a vízszivattyú vagy a szűrő eltömődött, kérjük, tisztítsa meg őket; az is előfordulhat, hogy nincs víz a vízforrás tartályában, kérjük, adjon hozzá vizet.

Műszaki adatok:
Napelem: 6V 2W
Szivattyú: 1W
Akkumulátor: 3,7V 2000mAh
Vízáramlás: max. 400 ml/perc minden csepegtető, összesen 2L/perc
Időzítő: 12h/5min, 12h/15min, 12h/20min, 24h/5min, 24h/15min, 24h/20min
Működési idő: max. 50 nappal a teljes feltöltést követően

Csomagolási lista:
1 * Vezérlő
1 * Földi kar
1 * Vízcső (5 m)
5 * Csepegtető
4 * Tee
1 * Szűrő
2 * Csavar
1 * Útmutató (angol és kínai)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére