Menü

owl-carousel

Okosóra

Rendezés:
Nézet:

EU ECO Raktár - Zeblaze VIBE 3 EKG Bluetooth Okosóra - Fekete

15.990 Ft

EU ECO Raktár - Zeblaze VIBE 3 ECG Bluetooth Okosóra - Piros

24.990 Ft

Huawei Honor Band 5 Okos Karkötő - Fekete

13.990 Ft

HUAWEI Honor Band 5 Okos Karkötő - Rózsaszín

13.990 Ft

HUAWEI Honor Band 5 Okos Karkötő - Kék

13.990 Ft

EU ECO Raktár - Xiaomi Huami AMAZFIT Bluetooth 4.0 okosóra - Narancs 

30.990 Ft

Bilikay Q6S Okos Karkötő IP68 Vízálló - Kék

9.999 Ft

Bilikay Q6S Okos Karkötő IP68 Vízálló - Szürke

9.999 Ft

Bilikay Q6S Okos Karkötő IP68 Vízálló - Piros

9.999 Ft

Alfawise I7E Egézségfigyelő Okos Karkötő - Sárga

11.999 Ft

Bilikay KW01 Bluetooth Vezetéknélküli Sport Okosóra - Fekete

13.990 Ft

LEEHUR Sport Okos Karóra - Piros

12.959 Ft

LEEHUR Sport Okos Karóra - Fekete

12.959 Ft

EU ECO Raktár - Zeblaze VIBE 5 1.3 inch Bluetooth Sport Okosóra - Fekete

18.999 Ft -tól

EU ECO Raktár - Zeblaze VIBE 5 1.3 inch Bluetooth Sport Okosóra - Szürke

18.999 Ft -tól

Okoskaróra, csatold fel a karodra! Az okoskarórák ideje elérkezett, sőt. Most már a karóra telefonok, dual sim karórák vívják népszerűségi csatájukat, határozottan eredményesen. A technológia ütemes fejlődése mind kisebb méretű eszközök megszületését hozta magával.

A méret a lényeg, legalábbis ebben a szektorban. Milyen érdekes, hogy míg a tabletek, okostelefonok érájában a minél nagyobb, már-már tepsire hajazó képernyő a divat, addig az okosórák esetében a kompakt méret, a jól kezelhető paraméterek elsőbbséget élveznek.

Az okoskaróra mára már olyan fejlettségi szintre lépett, hogy könnyedén helyettesítheted vele mobilodat is. Mindent tud, amire szükséged van, sőt valószínűleg még annál is sokkal többet. Néhány évtizede a sci-fi filmek főbb jeleneteiben lehetett látni, olyan űrlényre hajazó szereplőket, akik a karóra telefonjukhoz beszéltek.

Szájukhoz emelték a kezüket, és az aprócska technológia teljesítette minden kívánságukat. A mai készülékeknek szerencsére a világok lerombolása app nem található meg a szoftvereik között, de minden más hasznos kiegészítés részüket képezi.

Vannak olyan élethelyzetek, amikor a telefonok, tabletek nehezen kezelhetővé válnak. Hordozhatóságuk több, mint macerás, és egyes szituációkban jelenlétük sem a legideálisabb. Kirándulás, biciklizés alkalmával például határozottan praktikus lehet a csuklódra felcsatolható okoskaróra, ami köldökzsinórként összeköt a virtuális világgal, mégis korlátok nélkül enged kikapcsolódni, elmerülni a természet szépségében.

Alapvetően mindegy miért döntesz mondjuk egy okosóra mellett, abban biztos lehetsz, hogy a megbízható minőség, és az elérhető ár azonnal a barátoddá teszi legújabb szerzeményedet.

Keresés