Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
175.999 Ft

ORTUR Laser Master 2 Pro-S2-SF 5,5 W lézeres teljesítményű gravírozó asztali barkács vágógép

Termékkód: RTOAT-LM2P-EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1760
Nem értékelt
Gyártó: ORTUR
Szín
175.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
[Frissített Laser Master 2 Pro-S2-SF] Új funkciók, például lángészlelés, vészleállítás stb., mivel az Ortur mérnökcsapata az Ortur Laser 1.4 sorozatú firmware-re optimalizálta a mozgási algoritmust, így 4000 mm-ről növelte a maximális sebességet /perctől 10000 mm/percig. És növelje a 24 V-os áramköri rendszert, amely támogatja a nagyobb áramerősségű és nagyobb teljesítményű lézermodulokat és több kiegészítőt. 
[Pontosabb és erősebb] Az OLM2-LU2-4-SF FAC lézermodul (elektromos teljesítmény: 20 W, optikai teljesítmény: 4,5-5,5 W, 2. generációs FAC kialakítás, a fókuszpont 0,08 * 0,15 mm-re lett tömörítve) 4 mm-t képes vágni rétegelt lemez és 6 mm-es fenyőlap egy menetben. Lézerpajzsgal is fel van szerelve, és nagyon könnyen használható!
[Több alkalmazási terület] gravírozás: fa, bambusz, karton, műanyag, bőr, PCB, alumínium-oxid, nem tükröződő galvanizáló réteg és festékréteg fém, művészi kés feketítés után; Vágás: karton, nem szőtt szövet, bőr, 4 mm-es rétegelt lemez, 6 mm-es fenyőlemez, néhány műanyag tábla stb.
[Védelem] A Laser Master 2 Pro nagyobb biztonságot nyújt a felhasználóknak. Aktív helyzetvédelem: Amikor a gép elmozdul vagy megdől, automatikusan leállítja a lézert, hogy megelőzze a célból kilőtt lézer által okozott károkat. Ha a gép vagy a számítógép összeomlik a gravírozási folyamat során, automatikusan leállítja a lézert.
[Kiegészítők rendszerfrissítése] A frissített firmware-rel 2 új védelem támogatott. Lángérzékelő + berregő riasztás: Amikor az érzékelő lángot észlel, a hangjelző megszólal és riasztást világít. Vészleállító gomb: Bármilyen vészhelyzet esetén megnyomhatja a vészleállító gombot. 
[Offline vezérlőképernyő] A képet kivághatja Gcode parancsfájlokba, és behelyezheti a TF kártyát az offline vezérlőképernyőbe, hogy off-line faragást készíthessen. Az offline vezérlőképernyő WIFI funkcióját is használhatja az USB-kábel cseréjére a számítógép csatlakoztatásához és a faragás vezérléséhez.
[Kényelmes megtanulni és használni] Sok értékelő tette közzé az Ortur Laser Engravers ismertető- és oktatóvideóit a YouTube-on, és jó nézettséget ért el. Az Ortur lézergravírozókat a LaserGRBL teljes körűen tesztelte. A LaserGRBL az Ortur lézergravírozók paramétereit beépítette, ami kényelmes a felhasználók számára. A telepítési folyamat körülbelül 15 perc, majd ez az új frissítési lézergép jobb élményt nyújt a felhasználóknak! 

Specifikáció:
Modell: Laser Master 2 Pro-S2-SF
Anyaga: alumínium, akril
Termék mérete: 60 x 57 x 18,9 cm
Termék súlya: 3,5 kg
Lézer optikai teljesítmény: 4,5-5,5 W
Lézer elektromos teljesítmény: 20 W
Alaplap: 32 bites OLM-PRO -V10
Faragási 
terület: 400mmx400mm
Támogatott formátumok: BMP, JPG, NC (G kód), SVG (vektortérkép) stb.
támogatása Támogatott rendszer: LaserGRBL: Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10; LightBurn: Windows, MAC, Linux.
Bemeneti feszültség: 110V-220V (kompatibilis)
Lézer hullámhossz: 445 ± 5nm
Fókuszpont: Kb. 0,15* 0,08mm
A lézergravírozó teljesítménye: 36W, 12V 3A
Carving Sebesség: 3000mm / Min. és kevesebb
Csomag mérete: 66 x 25 x 11 cm
Csomag súlya: 4,8 kg

Csomagolási lista:
1 x Laser Master 2 Pro-S2-SF 
gépkészlet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére