Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
17.999 Ft

Otthoni kültéri WiFi PTZ IP66 biztonsági kamerarendszer, 2 MP 360°-os kilátással, színes éjszakai látás, kétirányú hang, mozgásérzékelés, tevékenységriasztás, távelérés

Termékkód: S6570-EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 180
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
17.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Leírás:
A kültéri biztonsági kamera 1920*1080 felbontású, 2MP videót biztosít, így sötétben is mindent láthat. Amint a térfigyelő kamera mozgó tárgyat észlel, azonnal riasztási értesítést küld a telefonra, és távolról hozzáférhet a kamerához, hogy megtekinthesse, mi történt, és egyetlen fontos pillanatról sem marad le.

Jellemzők:
1080P és minden sarkot lefed: Kültéri biztonsági kamera 320°-os forgatással és 60°-os dőlésszögű elforgatással teljes lefedettséget biztosít, és szemmel tarthatja házát. Az 1080P otthoni biztonsági kamera még jobb képet ad otthonáról, lenyűgöző tisztasággal és élénkséggel.
Infravörös LED és színes éjszakai látás:Az otthoni biztonsági kamerában található infravörös LED lehetővé teszi, hogy mindent vaksötétben láthasson. Az intelligens kültéri kamera éjszaka automatikusan éjjellátó üzemmódba kapcsol. Amíg gyenge a fény a sötétben, a kamera aktiválja a színes éjjellátó módot. Még akkor is, ha az éjszaka teljesen sötét, láthatja a fekete-fehér éjjellátó mód tartományát 66 lábig.
Tiszta kétirányú hang: A beépített WiFi IP-kamerával, kiváló minőségű mikrofonnal és hangszóróval hallgathat és beszélhet a megfigyelési területen tartózkodó emberekkel, bárhol is van. Amikor figyelmeztető értesítést kap, figyelmeztetheti a hívatlan vendéget, üdvözli barátait.
Mozgásriasztás és PIR mozgásérzékelés:Mozgásérzékeléssel, testkövetéssel és kétirányú hanggal ez a legjobb kültéri kamera összeköti Önt és a külvilágot. A beépített PIR mozgásérzékelőnek köszönhetően a megfigyelő és biztonsági kamerák csökkentik az eső, rovarok, lehullott levelek stb. által okozott téves riasztásokat. Ha mozgást észlel, a Smartphone App segítségével riasztást és képet küld az okostelefonjára.
IP 66 Vízálló: Az IP66 vízálló kamera lehetővé teszi, hogy a kültéri kamera ellenálljon a különböző időjárási viszonyoknak hónak, esőnek, viharnak stb., és jó teljesítményt nyújtson.

Csomaglista:
1 x PTZ kamera
1 x hálózati adapter
1 x felhasználói kézikönyv
1 x csavaros zsák
 




 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére