Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
62.999 Ft

P62 3D hologram projektor reklám kijelző ventilátor falra szerelhető lejátszó 3D szabad szemmel 16 GB memóriakártya

Termékkód: OS7103EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 630
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
62.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
☞ 2K HD 3D Hologram ventilátor: nagy kijelző átmérője akár 615*615mm-ig, 722db fényes LED lámpát tartalmaz, 2000*1444 nagy felbontású tiszta kép- és videomegjelenítés, gazdag textúra még vonzóbbá teszi.
☞ Valós idejű projekt- és hangkijelző – Csatlakozzon Android-mobiljához, és jelenítsen meg valós képernyőt, élő játékokat, filmeket és így tovább. Adjon hozzá hanglejátszást, ami erősebbé teszi a képet, és erősebbé teszi a kijelzőt Sound of the Underground.
☞ Több eszköz szinkronizálására is alkalmas: A P62 3D projekt több eszközt is támogat, amelyek egymáshoz kapcsolva hatalmas holografikus videofalat alkotnak, a 24,2 hüvelykestől (615 mm-es) szinte bármilyen méretűig, amennyire csak szüksége lehet, a lenyűgöző 3D-s látvány csodákat tesz a standdal a kiállításokon. Nincs szükség szinkronkábelre, sokkal könnyebb a videofal összeszerelése és a tartalom frissítése. 
☞ Erőteljes és kitartás – Töltse le az új anyagot, gyorsan cserélje le a képeket és videókat közvetlenül mobiltelefonján, valamint perifériás többlyukú kialakítás, nem kell aggódnia a 24 órás, folyamatos játék melegítési problémái miatt, hogy a reklámozással több vállalkozói kedvet és lehetséges.
☞ Széleskörű alkalmazás: A hologramos ventilátor beltéri használatra alkalmas, kültéri használatra, kérjük, viseljen védőburkolatot. Széles körben használják bemutatótermekben, kiállításokban, bevásárlóközpontokban, áruházakban, repülőtéri kijelzőkben. Ragadja meg az emberek látásmódját, gyorsan terjessze és ossza meg termékhirdetési tartalmát.

Specifikáció:
Modell: P62
Kijelző átmérője (MM): 615x615
Felbontás: 2000x1444
Lámpagyöngyök száma: 722
Névleges teljesítmény: 72W
Bemeneti feszültség: 100-240W=V/AC 50-60Hz
Kimeneti feszültség: 24V3A
TF tároló: 16G
BT audio: támogatás
Videó képformátum: MP4/AVI/JPG/PNG
Szoftver támogatási rendszer: mobil APP/számítógép
Vezeték nélküli vetítés: támogatás
Fényerő beállítása: támogatás
Szögbeállítás: támogatás
Többszörös illesztés: támogatás
Időzített lejátszás : nem támogatott
Távirányító gomb Akkumulátor: CR2025 3V 150mah
Csomag mérete: 35x18.5x8.2cm
Csomag súlya: 989g

Megjegyzés:
1. A sérülések elkerülése érdekében kérjük, szerelje fel a terméket úgy, hogy kézzel nem érinthető, vagy választhat védőhuzatot a személyes biztonság érdekében. 
2. Ez a termék elektronikus termék, kérjük, ügyeljen a víz- és porállóságra. Kültéri használatra kérjük, biztosítson védőburkolatot. 
3. Nem szakemberek, kérjük, ne szereljék szét ezt a terméket, nehogy megsérüljenek vagy személyi sérülést okozzanak. 
4. A reklámgép normál üzemi hőmérséklete -20 ℃ -60 ℃. Ha a környezeti hőmérséklet túl alacsony vagy túl magas, óvatosan használja ezt a gépet.
5. Kérjük, ne használja vagy tárolja a gépet magas hőmérsékleten, nagy nyomáson, erős mágneses térben, nagy porban és nedves környezetben.

Csomagolási lista:
1 x projektor
1 x hálózati adapter
1 x tápkábel
1 x rögzített keret és csavarkészlet
1 x útmutató
1 x csavarhúzó
1 x 16 GB-os memóriakártya
1 x távirányító

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére