Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
7.999 Ft

Porszívó Mini kézi otthoni, autós porszívó

Termékkód: H42942
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 80
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
7.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Leírás:
Ez a porszívó számos alkalomra használható, például otthon, autóban vagy irodában. Különféle szennyeződéseket, például port, szőrt és macskaalomot képes eltávolítani. A szuperszívási teljesítményhez különböző szívófúvókák párosulnak, amelyek a sima felületről megtisztítják a port, anélkül, hogy a repedések sarkában lévő szennyeződést elengednék. Az alja zajos, könnyű és hordozható, így könnyebben tisztítható.

Jellemzők:
[Super Suction]A porszívó beépített nagy sebességű ventilátorlapáttal rendelkezik, amely forog, összegyűjti a szívóerőt, hogy azonnal vákuumörvényt képezzen, a vákuum mértéke elérheti az 10000 Pa-t, és minden port elsöpör. A nagy szívóerőnek köszönhetően leesés nélkül képes függőlegesen elnyelni a tenyeret.
[Könnyű] Ez a porszívó ergonomikus kialakítást kapott. A motor és az akkumulátor a fogantyú mögé került a gravitációs egyensúly fenntartása érdekében. Könnyű kialakítású. Nem fog fáradni, ha sokáig fogod, így könnyebben tisztíthatod.
[Alacsony zaj] Ennek a porszívónak a zaja kevesebb, mint 50 dB működés közben, és a zajcsökkentő funkciót továbbfejlesztették, így bármikor tisztíthat mások zavarása nélkül.
[Többszcenáriós alkalmazás]Ez a porszívó számos különféle szívófúvókával van felszerelve, amelyek különféle környezetekben tisztíthatók. Könnyedén kezeli az autót, otthont, irodát és a rés sarkait. Egy gép képes elvégezni a tisztítási feladatot.
[Újratölthető és vezeték nélküli] Ez a porszívó egy újratölthető modell, és az autó USB-portjáról, a tápegységről, a számítógépről stb. tölthető, ami nagyon kényelmes, és nem kell aggódnia az elégtelen teljesítmény miatt. . Nem köti meg a vezeték, többféle környezetben használható, és nem gabalyodik be, nem botlik bele a vezeték.

Műszaki adatok:
Szín: Fekete
Anyag: Fém, ABS
Alkalom: Otthon, Autó, Iroda
Csomag mérete: 31,5 * 6 * 6 cm
Csomag súlya: 500 g

Csomagolási lista:
1 * Porgyűjtő
1 * Tömlő
1 * hosszú fúvóka
1 * kefe
2 * adapter
1 * Töltőkábel

Megjegyzések:
1. A különböző monitorok közötti különbség miatt előfordulhat, hogy a kép nem tükrözi a tétel tényleges színét. Garantáljuk, hogy a stílus megegyezik a képeken láthatóval.
2. Kérjük, engedjen meg enyhe méretkülönbséget a különböző kézi mérések miatt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére