Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
3.999 Ft

Professzionális automata fényerő-szabályozású forrasztás, hegesztő üvegek argon íves tükröződésgátló üvegekkel, napenergiával - Valós színű szűrő lencsével

Termékkód: E24306-2
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 40
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
3.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Hegesztő védőszemüveg, tükröződésmentes, búcsú a villogó szemektől, napelemes töltés, salakmentes, fröccsenésgátló. Elektromos hegesztőszemüveg automatikus színváltó képernyővel, megóvja szemünket a hirtelen ívvillanás okozta sérülésektől. Napelemes kialakítás nagy érzékenységű szondákkal, napenergiával és akkumulátor nélkül. Kétféleképpen hordható, füles és fejes, hogy megfeleljen az Ön különböző működési igényeinek. ​Könnyen megbirkózik az elektromos hegesztéssel, argon ívhegesztéssel, gázhegesztéssel, vágással, köszörüléssel stb .

Jellemzők:
A hegesztőszemüveg nagy áteresztőképességű lencsékkel rendelkezik, amelyek blokkolják a hegesztési szikrákat, tükröződésmentesek, nem károsítják a szemet, és a lencsék cserélhetők.
Két lehetőség áll rendelkezésre: a normál szűrőlencse alapszíne zöld látómezőt, a valódi színszűrő lencse pedig valódi színes látómezőt biztosít.
Elektromos hegesztőszemüveg automatikus színváltó képernyővel a tiszta rálátás és a pontos pozicionálás érdekében. Megóvja a szemet a hirtelen ívvillanások okozta sérülésektől, és blokkolhatja a hegesztési salakot is.
Kiegészítő mezők mindkét oldalon a panoráma hegesztéshez, a hegesztési látómező nyitottabb.
Napelemes kialakítás nagy érzékenységű szondákkal, napenergiával és akkumulátor nélkül.
Kétféleképpen viselheti, fül- és fejviseléssel, hogy megfeleljen a különböző működési igényeknek.
A puha gumi orrpárnák kényelmes viseletet biztosítanak, és nem gyakorolnak nyomást az orrra, így hosszú ideig viselhetők.
A lábak hossza is állítható, ergonomikus és kényelmes, így hosszú ideig viselhető.
Könnyen fel- és levehető, távolítsa el a szemüveg lábát, és szerelje fel a rugalmas szalagot, amely rendkívül nyújtható és alkalmas a különböző fejkörfogatokhoz.
Maradjon távol a foglalkozási veszélyektől, és könnyedén megbirkózik az elektromos hegesztéssel, argon ívhegesztéssel, gázhegesztéssel, vágással, köszörüléssel stb.

Műszaki adatok:
Név: Hegesztőszemüveg
Anyag: PC
típusa: zöld szűrőlencse, valódi színű szűrőlencse (opcionális)
Akkumulátor: 1 * CR2032 elem (tartozék)
Sötétítési méret: 90 * 32 mm
Termék mérete: 160 * 80 mm
Csomag mérete: 165 * 85 * 60 mm
Csomag súlya: 110g

Csomagolási lista:
1 * Hegesztőszemüveg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére