Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
37.999 Ft

SCULPFUN CAM500 kamera 5 MP pixel 120 fokos széles látószögű objektív 400x400 mm munkaterület

Termékkód: OSB0048
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 380
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
37.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Funkció:
1. Ipari kamera lézergravírozóhoz: Ez az ipari segédkamera kifejezetten lézergravírozó gépekhez készült, és teljesen illeszkedik a Lightburn szoftverhez. Az igazi nagyfelbontású 5 MP-nek köszönhetően ez a lézerkamera tisztább képeket készít, és pontosabb pozicionálást tesz lehetővé.
2. Precíz pozicionálás: A SCULPFUN CAM500 kamera tökéletesen illeszkedik a Lightburn szoftver CAM funkciójához, amely képes azonosítani a gravírozott tárgyak helyzetét a kamerán keresztül, 1 mm-nél kisebb pozicionálási eltéréssel.
3. Gravírozási pozíció vezérlése: A Sculpfun CAM500 Lightburn kamerával a Lightburn szoftver interfészén keresztül mozgathatja a mintát az anyag bizonyos helyzetébe. A beállítás befejezése után a lézergép az adott pozícióba gravírozza a mintát.
4. Képkövetés: A CAM500 kameramodul képes azonosítani és kinyerni a mintákat olyan tárgyak felületéről, mint például a póló minták, a gyerekek kézzel rajzolt mintái vagy más egyszerű minták, és gravírozni képes vektorfájlokat, ami rendkívül kényelmes a vektorfájlok gyors beszerzéséhez .
5. Kötegelt gravírozás: A lézeres Lightburn kamerán keresztül több gravírozási objektumot is hozzáadhat, és a különböző független feladatokat egyszerre hajthatja végre anélkül, hogy meg kellene tekintenie az egyes gravírozási anyagok elhelyezését. A lézer automatikusan egyenként megkeresi a gravírozási tárgyakat, és rájuk dolgozik, ami javítja a munka hatékonyságát.
6. HD videofelvétel: Ez a lézergravírozó kamera 120°-os nagylátószögű objektívvel rendelkezik, 400*400mm munkaterülettel. A művek teljes létrehozási folyamatát rögzítheti a kamerás időzített felvételen keresztül, így könnyen megoszthatja barátaival a kreatív folyamatot. És láthatóvá és megfigyelhetővé teszi a gravírozást és a vágást is.
7. Nagy alkalmazkodóképesség: 2 rögzítő szerkezet, T-alakú rögzítőbilincs és U-alakú rögzítőbilincs. A T-alakú rögzítőbilincs alkalmas SCULPFUN gépmodellekhez, beleértve az S6, S6 pro, S9, S10, S30/S30 Ultra sorozatokat és szinte minden V-hornyos szerkezetű gravírozógépet. Felhívjuk figyelmét, hogy a további megvásárolt területbővítő készlet nem alkalmazható. U-alakú rögzítőbilincs U-alakú gerendagépekhez alkalmas. Egyéb alkalmazható modellek: D1PRO, falcon2, LM2 PRO S2, 20PRO 20S, 55, JL3, 3 MAX V2. 

Specifikáció:
Termékmodell: SCULPFUN CAM500
Rögzítési anyag: Alumínium
Javasolt magasság a kamerától a gravírozásig: 325 mm
Optimális munkaterület: 400 * 400 mm
Termékméret (a vízszintes rúd és a függőleges rúd azonos): 400 * 15 * 20 mm
Figyelmeztetés: engedje meg a kézi mérés miatti eltéréseket!

Kompatibilis rendszer: win7/win10/win11/mac (Megjegyzés: A jobb termékhasználati élmény érdekében javasoljuk, hogy a rendszer win7 újabb verziójával használja)

Kamera paraméter:
Pixel: 5 MP
Színes képérzékelő: 1/4 hüvelykes CMOS
Maximális felbontás: 2592 *1944
pixelméret: 1,4 um* 1,4 um
gyújtótávolság: 1,79 mm
Fókuszálási mód: Fix fókusz
Fix fókusztávolság: 325 mm
Betekintési szög Szélesség: 120°
Rekesznyílás: F2.4
USB interfész: USB 2.0

Csomag súlya: 0,8 kg
Csomag mérete: 462x180x55 mm

Megjegyzés: Az ajánlott magasság a fényképezőgéptől a gravírozási pozícióig 325 mm. Ha a kamerát jól beállítja, helyezze a tárgyakat a lehető legközelebb a kamera közepéhez, a 400*400 mm-es munkaterületen belül. A pontosság csökkenni fog, ha a gravírozott tárgyak távolodnak a kamera közepétől.)

Csomagolási lista:
1 x kamera vízszintes rúdszerelvény
1 x kamera függőleges rúdszerelvény
1 x T-alakú bilincs
1 x kameracsúszka (rúd csatlakozó)
1 x U-alakú bilincs szerelvény
1 x csavaros táska
4 x basswood rétegelt lemez
3 x A5 méretű képkalibrációs papír
1 x felhasználói kézikönyv
1 x puha vonalzó



 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére