Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
13.999 Ft

SCULPFUN lézergravírozó méhsejt munkaasztal acél panel platform dióda lézergéphez 300x200mm asztalvédő

Termékkód: OS5920
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 140
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
13.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők: A lézeres vágáshoz
szükséges tartozékok: Miután ezt a lézervágó méhsejt alakú asztalt használta fa, akril és egyéb anyagok vágására, a fa szélei tiszták és tiszták, nem könnyen sárgulnak el a füsttől, és tiszta vágási munkát végezhet .
Vágás megfigyelhető kialakításon keresztül: A SCULPFUN méhsejt alakú asztal nagyon kényelmes vágási és megfigyelési kialakítást tartalmaz. Amikor a lézer átvág fán vagy akrilon, a méhsejt alján lévő fémlemez erős fényt bocsát ki, ami azt jelenti, hogy a vágás áthatolt. Oldja meg azt a problémát, hogy a közönséges gravírozógép nehéz megítélni, hogy átvágja-e.
Safe Metal Desktop Protection Board:A SCULPFUN méhsejt tábla fém asztali védőlappal van felszerelve, amely megvédi az asztalt a lézeres sérülésektől, amely nagyon alkalmas sok különböző dióda lézergravírozóhoz.
Teljesen fém magas laposságú: A SCULPFUN mind fémből készült, nagy pontosságú CNC-vel megmunkálva, szilárd szerkezete nem könnyen deformálható, nagy simaság. Az X-tengely és az Y-tengely precíz skálavonalakkal gyorsan megmérheti a vágott tárgyak méretét.
Széleskörű kompatibilitás: A gép kompatibilis lehet különféle érett lézergravírozó gépekkel, például dióda DIY lézergravírozó géppel és CO2 lézergravírozó géppel.

Műszaki adatok:
Márka: Sculpfun
Anyag: nagy szilárdságú acél
Termék mérete: 300 * 200 * 22 mm
Termék súlya: 0,65 kg
Méhsejt háló átmérője: 9 mm
Csomag súlya: 0,8 kg
Csomag mérete: 31 * 21 * 3 cm

Csomag lista:
1 × SCULPFUN méhsejt panel
1 × 200x30 Detop védőtábla

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére