Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
95.999 Ft

SCULPFUN S10 10 W gravírozó lézermodul nagy sűrűségű lézersugár légrásegítéssel

Termékkód: OS6518
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 960
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
95.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Széleskörű kompatibilitás: Kialakítás széles körben kompatibilis szerkezeti összekötő eszközzel, amely jól illeszthető különböző lézergravírozó és vágógépekhez, 3D nyomtatókhoz, CNC marógépekhez stb. Különféle márkájú gépekre telepíthető, mint például a SCULPFUN S9 /S6pro/S6、ATOMSTACK A5/A5Pro, ORTUR(12V Version) lézergravírozó gép, vagy más barkács típusú gép.
Erőteljes High-Speed ​​Air Assist: Az S10 nagy sebességű levegőrásegítő fúvókával van felszerelve, amely fejlett folyadékmechanikai kialakítással rendelkezik a légnyomás jobb kihasználása érdekében. Ha ugyanazt a légkompresszort használja, az S10 permetező levegő gyorsabban áramlik. Például 30 l/perc, 0,03 MPa légkompresszor használatakor az S10 fúvóka akár 14,5 m/s sebességű nagy sebességű légáramot is kipermetez, ami nagymértékben javítja a vágás behatolását és a vágási hatékonyságot.
10 W-os lézermodul: Az S10 lézer kimeneti teljesítménye 10 W-ra nő, ami kétszerese az S9-nek. De az S10 ugyanazt az ultravékony lézersugarat kapja 0,08 mm-es fókusszal, mint az S9, ami azt jelenti, hogy az S10 nagyobb energiasűrűséggel, erősebb vágási penetrációval és gravírozási képességekkel rendelkezik.
Erőteljes és tiszta: Az S10 az ipari minőségű favágási teljesítményhez hasonlítható: Először is, a vágási hatékonyság jelentősen javul, gyorsabb a vágás; Másodszor, a vágási behatolás erősebb, és sok nagy sűrűségű fa vágható; Harmadszor, a vágási felület tisztább, az erőteljes légáramlás elfújja a maradékot, így nem marad folt a vágó tárgy felületén.
Remek dizájn: Levehető szemvédővel van ellátva, mely szemüveg nélkül sem vakít el. És könnyen szétszedhető, ha nincs rá szüksége. Az S10 lézermodul pedig egy közös 12V/PWM modulációs kártyát használ, amely a szokásos GRBL vagy CNC alaplapokhoz illeszthető. (További részletekért tekintse meg a termékképeket.)

Specifikáció:
Kompatibilitás: SCULPFUN S9/S6pro/S6, ATOMSTACK A5/A5Pro, ORTUR (12V-os verzió), ELEKSMAKER vagy barkácsoló 3D nyomtatók, CNC-gép 
Gravírozóanyag: Mindenféle fa (beleértve a diót is) , cseresznye és egyéb nagy sűrűségű fa), MDF, cikcakk, karton, műanyag, bőr, nyomtatott áramköri lap, alumínium-oxid, 304 rozsdamentes acél, kerámia, sötét kő
Vágóanyag: Mindenféle fa (beleértve a diót, cseresznyét és más nagy sűrűségű fát), Mdf, akril tábla, karton, nem szőtt, bambusz, bőr, néhány műanyag tábla, nyomtatott áramköri lap Áramkör mérete: 40x40 mm
Áramköri lap
: 12V /PWM modulációs kártya
Bemeneti feszültség: 12V
Max. Lézermodul bemenet: 12V 5A
huzalrúd: HY2.0, 3Pin terminál (3 eres kábel, A: PWM +, B: GND, C: VCC ).
Ventilátor: 12V 0,15A 4020 ventilátor
Ventilátor sebesség: 15000 ford./perc
Üzemi hőmérséklet: -20 ℃ - 70 ℃
Csomag súlya: 0,85 kg
Csomagolás mérete: 22,7 x 13,6 x 9,5 cm

Tipp:
Hogyan lehet megítélni, hogy az S10 lézer alkalmas-e a használatra? Figyelni kell arra, hogy az S10 lézer bemeneti feszültsége 12V, az S10 pedig 3 tűs interfész, a részletes képeket megnézhetitek.

Megjegyzés:
● Az S10 erős lézere miatt tilos a gravírozógépet felügyelet nélkül működtetni. Szüntesse meg, ha nincs a közelben.
● A gépre vonatkozó részletes utasításokat a paraméterbeállítások kézikönyvében találja.
● A lézergravírozó gép használatakor kérjük, helyezze fel a lézeres védőburkolatot; ha nincs telepítve, védőszemüveget kell viselnie.
● Ne érintse meg a lézert a kezével, mert megégetheti a kezét.
● Kerülje a gépet érő erős ütéseket.
● 14 éven aluli gyermekek számára tilos a termék használata, a 14 év feletti gyermekeknek pedig felnőtt felügyelete szükséges.
● Ne használja a lézert közvetlenül semmilyen tükröződő tárgyon, amely sérülést okozhat a kezelőben vagy megégetheti a lézert.

Csomagolási lista:
1 x 7,5 mm belső átmérőjű levegőcső
1 x akril védőburkolat
1 x S10 lézerfej 
1 x többfunkciós csatlakozó 
1 x 50 mm-es mérőoszlop 
1 x csavar és szerszámkészlet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére