Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
91.999 Ft

SCULPFUN S30 Pro 10 W lézermodul, cserélhető lencse, beépített levegősegéd

Termékkód: OS6716
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 920
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
91.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
- Széleskörű kompatibilitás: Egy ötletes és rendkívül kompatibilis szerkezeti összekötő eszközzel az S30PRO modul jól illeszthető különböző lézergravírozó gépekhez, lézervágó gépekhez, barkácsoló 3D nyomtatókhoz, CNC marógépekhez stb. Kompatibilis a SCULPFUN S9/S6pro/S6, ATOMSTACK A5 készülékekkel /A5Pro, ORTUR (12V-os változat) lézergravírozó gép.
- Ultrafinom és nagy sűrűségű, 10 W-os lézeres alakformáló technológia: Az S30 Pro lézerteljesítménye 10 W-ra nőtt, ami kétszerese az S9-nek. De az S9-hez hasonló 0,08 mm-es fókuszú ultrafinom lézersugár azt jelenti, hogy az S30 Pro nagyobb energiasűrűséggel, erősebb vágási penetrációval és gravírozási képességekkel rendelkezik.
- Erőteljes, nagy sebességű levegősegéd: az S30 Pro fejlett, nagynyomású levegővel támogatott fém fúvókával van felszerelve, amely nagynyomású légáramlást generál a légszivattyú alatt, nagymértékben javítva a vágási hatékonyságot, és a vágási sebesség több mint 5-szöröse gyorsabb, mint légi segítség nélkül. 
- Levehető lézeres szemvédő: Levehető szemvédővel van felszerelve, mely szemüveg nélkül sem vakít. Illetve, ha nincs rá szükség, könnyen szétszedheted.
- Erősebb és tisztább: A fejlett, nagy sebességű levegőrásegítő és a 10 W-os nagy energiasűrűségű lézer kombinációja számos nagy sűrűségű fát, például vágható; A vágási felület pedig tisztább, mivel az erőteljes légáramlás elfújja a maradékot, foltmentesen.
- Univerzális 12V/PWM modulációs kártya: Közönséges 12V/PWM modulációs kártyát használ, amely a szokásos GRBL vagy CNC alaplapokhoz illeszthető. Részletekért lásd a termékképeket.

Leírás:
Modul: SCULPFUN S30 Pro Laser modul készlet
Alkalmazás: Lézergravírozó gépekhez, mint például SCULPFUN S9/S6pro/S6, ATOMSTACK A5/A5Pro, ORTUR (12V-os verzió), ELEKSMAKER vagy barkácsoló 3D nyomtatókhoz, CNC szerszámgépekhez. 
Gravírozási anyagok: mindenféle fa (beleértve a diót, cseresznyét és más nagy sűrűségű fát), MDF, cikkcakk, karton, műanyag, bőr, PCB tábla, alumínium-oxid, 304 rozsdamentes acél, kerámia, sötét kő
Vágóanyagok: mindenféle fa (beleértve a diót, cseresznyét és más nagy sűrűségű fát), MDF, akrillemez, karton, nem szőtt, bambusz, bőr, egyes műanyag táblák, PCB lapok
Lézer kimeneti teljesítmény: 10 W (fényenergia)
Levegőcső belső átmérője: 7,5 mm (ajánlott 30 l/perc, 0,03 MPa légkompresszor, fúvóka külső átmérője: 8 mm)
Lézer hullámhossz: 455±5 nm
Lézer típus és fix fókusz: fix fókusz lézer, fix fókusz 50 mm-es mérőoszlopon keresztül Lézerhéj
Anyaga: alumínium ötvözet

Lézeres áramköri lap 
Áramkör mérete: 40*40 mm
Áramköri lap: 12V/PWM modulációs kártya
Bemeneti feszültség: 12V
Max. bemeneti lézermodul: 12V 5A
huzalrúd: HY2. 0, 3 tűs csatlakozó (3 eres kábel, A: PWM +, B: GND, C: VCC).
Ventilátor: 12V 0,15A 4020 ventilátor
Ventilátor sebesség: 15000 ford./perc
Üzemi hőmérséklet: -20 ℃ - 70 ℃

Csomag súlya: 0,6 kg
Csomag mérete: 305x150x125mm

Megjegyzés: 
Hogyan lehet megítélni, hogy az S30 Pro lézer alkalmas-e a használatra? Figyelni kell arra, hogy az S30 Pro lézer bemeneti feszültsége 12V, az S30 Pro pedig 3 tűs interfész, a részletes képeket megnézhetitek.

● Az S30 Pro erős lézere miatt tilos a gravírozógépet felügyelet nélkül működtetni. Szüntesse meg, ha nincs a közelben.
● A gépre vonatkozó részletes utasításokat a paraméterbeállítások kézikönyvében találja.
● A lézergravírozó gép használatakor kérjük, helyezze fel a lézeres védőburkolatot; ha nincs telepítve, védőszemüveget kell viselnie.
● Ne érintse meg a lézert a kezével, mert megégetheti a kezét.
● Kerülje a gépet érő erős ütéseket.
● 14 éven aluli gyermekek számára tilos a termék használata, a 14 év feletti gyermekeknek pedig felnőtt felügyelete szükséges.
● Ne használja a lézert közvetlenül semmilyen tükröződő tárgyon, amely sérülést okozhat a kezelőben vagy megégetheti a lézert.

Csomagolási lista:
1 x 7,5 mm belső átmérőjű légcső
1 x akril védőburkolat
1 x S30 Pro lézerfej
1 x többfunkciós csatlakozó
1 x 50 mm -es mérőoszlop
1 x csavar és szerszámkészlet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére