Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
153.999 Ft

SCULPFUN S30 PRO 10 W-os lézergravírozó automata levegő-rásegítő rendszerrel

Termékkód: RTOXY-S30PRO-EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1540
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
153.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
▶ Továbbfejlesztett lézergravírozás Air Assist rendszerrel: Az S30 sorozat airassist 32 bites alaplappal és vezérlő típusú légszivattyúval van felszerelve, amely a LightBurn szoftver M8 gombjával intelligensen tudja vezérelni az air-assist kapcsolót gravírozás közben. nagyon tisztává teszi a gravírozást és a vágást, és kiválóan alkalmas különleges ajándékok készítésére.
▶ Kiváló gravírozási teljesítmény: Az S30 PRO 10W lézer alkalmas gyakori vágásra, mindent gyorsabban; Egyszerre 10 mm-es balsafát és 6 cm-es rétegelt lemezt tud vágni. A rendkívül szilárd és nagy pontosságú lineáris csúszósín X-tengelyének köszönhetően pedig az ipari minőségű gravírozási pontosságot éri el, a kis tárgyak faragásakor nincs e hullámos minta. A 410 * 400 mm-es nagy felületű gravírozási tartomány megfelel az Ön különféle gravírozási igényeinek.
▶ Beépített nagynyomású levegő segédfúvóka: Az S30 sorozat fejlett, nagynyomású levegővel segített fém fúvókával van felszerelve, amely nagynyomású légáramlást generálhat a légszivattyú alatt, jelentősen javítva a vágási hatékonyságot, és a vágási sebesség több mint 5-ször gyorsabb, mint légrásegítés nélkül. Az erőteljes légáramlás elfújja a maradékot, így a vágási felület nagyon tiszta lesz.
▶ Cserélhető védőlencse: Innovatív cserélhető lencsét alkalmaz, nagymértékben megnöveli a lézer élettartamát, amely több mint 10-szer hosszabb, mint más általános lézereknél. Ha az objektív megsérül vagy hosszan tartó használat után, a lencse kicserélhető a vágási teljesítmény helyreállítása érdekében. A vásárláshoz egy ingyenes lencse jár, további objektívek könnyen vásárolhatók a SCULPFUN-tól.
▶ Szemvédő és biztonsági kialakítás: levehető szemvédővel van felszerelve, amely szemüveg nélkül sem vakít. Ha nincs rá szüksége, könnyen szétszedheti. A bemutatott A4-es méretű acélbetét jól megvédi az asztalt a lézeres sérülésektől. A tűzveszély elkülönítése. A gépen egy nagyon biztonságos és szemet gyönyörködtető tápkapcsoló található, vészhelyzetben közvetlenül és gyorsan lekapcsolható.
▶ Erős és strapabíró váz: Az S30 sorozat nagy szilárdságú alumíniumötvözetből készült, váza akár 50 kg súlyt is elbír károsodás nélkül, és nagyon tartós. A keret hosszú ideig használható és nagy pontosságot biztosít, csak akkor kell frissíteni a legújabb lézert, ha a gépet frissíteni kell.
▶ Innovatív XY tengelyes bővíthető kialakítás: megvásárolhat egy Y tengely bővítőkészletet, amellyel a gravírozási terület 935x400 mm-re bővíthető; vásároljon XY-tengelyes bővítőkészletet az Akár 935x905 mm-es gravírozási terület bővítéséhez, hogy jobban kezelje a nagy gravírozási vagy vágási munkákat. Az X- és Y-tengelyen pedig pontos léptékvonalak találhatók, amelyek kényelmesek a gravírozott tárgy méretének gyors megméréséhez. 

Specifikáció:
Modell: SCULPFUN S30 PRO
Bemenet: 100-240V AC, 50/60HZ Kimenet: 12V 5A
Gravírozási pontosság: 0.005mm
Gravírozási terület mérete: 410*400mm
Gép teljesítmény: kb 84W
Alaplap: 32 bites air-assisted alaplap Bluetooth, SD kártya offline nyomtatási funkció. (A frissítőkészlet külön megvásárolható)

Dióda lézer kimenő teljesítmény: 10W (megjegyzendő, hogy ez fényenergia, nem elektromos energia)
Lézerfókusz: 0,06x0,08mm
Lézer hullámhossz 455±5nm
Fókuszálási mód: fix fókusz oszlop + csúszó eszköz
Lézeres védőburkolat: Levehető lézervédő borítással védje a szemet. Felfelé és lefelé állítható, vagy eltávolíthatja a szemüveget.

Légszivattyú:
Típus: alaplapról vezérelt légszivattyú, feszültség 12V, áramlás 30L/perc
Légtömlő 
belső átmérője: 7,5mm

Gravírozási anyag: mindenféle fa (beleértve a diót, cseresznyét és más nagy sűrűségű fát), MDF, cikkcakk, karton , műanyag, bőr, nyomtatott áramköri lap, alumínium oxid, 304 rozsdamentes acél, kerámia, sötét kő
Vágóanyag: mindenféle fa (beleértve a diót, cseresznyét és más nagy sűrűségű fát is), MDF, akrillap, karton, nem szőtt, bambusz, bőr, néhány műanyag tábla, PCB lapok
Operációs szoftver: LightBurn (levegősegítő funkcióval) M8), LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire, támogatja a Windows rendszert, támogatja a MAC rendszert. Támogatott fájlformátumok: NC, BMP, JPG, PNG, DXF és más képformátumok.
Adatátviteli mód: USB kapcsolat vagy BT vezeték nélküli kapcsolat

Csomag mérete: 62,3 x 24 x 22,5 cm
Csomag súlya: 6,85 kg

Óvintézkedések:
●Az erős lézerteljesítmény miatt tilos a gravírozógépet működtetni felügyelet nélkül. Szüntesse meg, ha nincs a közelben.
● A gépre vonatkozó részletes utasításokat a paraméterbeállítások kézikönyvében találja.
●A lézergravírozó gép használatakor helyezze fel a lézeres védőburkolatot; ha nincs telepítve, védőszemüveget kell viselnie.
● Ne érintse meg kézzel a lézert, mert megégetheti a kezét.
●Kérjük, kerülje a gépet érő erős ütést.
● 14 éven aluli gyermekek számára tilos a termék használata, a 14 év feletti gyermekeknek pedig felnőtt felügyelete szükséges.
● Ne alkalmazza a lézert közvetlenül semmilyen tükröződő tárgyra, amely sérülést okozhat a kezelőben vagy megégetheti a lézert.

Csomagolási lista:
1 x S30 PRO lézer
1 x lézerjavító készlet
1 x 12 V automatikus légszivattyú
3 x A4 méretű 3 mm-es fatábla
2 x végálláskapcsoló
1 x 12 V 5 A hálózati adapter
1 x tápkábel
1 x USB kábel
1 x levegőcső
1 x szerelőeszköz készlet
1 x lézerszemüveg
1 x A4-es fém hátlap

1-6 lépés A csomag beszerelése
1 x útmutató
1 x X -tengely szerelvény
2 x X profil
2 x Y profil
1 x vezérlődoboz szerelvény
3 x támasztó láb

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére