Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
354.999 Ft

SCULPFUN S30 Ultra 33W lézergravírozó CAM500 kamerával és 400x400 mm-es méhsejt munkaasztallal és automatikus légrásegítővel

Termékkód: C-OS03567-5
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 3550
Nem értékelt
Gyártó: SCULPFUN
Szín
354.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
- 600x600mm-es gravírozási terület: a nagy munkaterület miatt sok munkája nem korlátozódik a területre, és a nagyszabású vágási munkák nagy részét Ön tudja elkészíteni. Ráadásul a 600x600mm-es terület nagyon is elegendő, az élettartam pedig rendkívül hosszú, a későbbi használat során pedig szinte nincs szükség a szerkezet korszerűsítésére.
- Professzionális biztonsági kialakítás: Az S30 Ultra sorozat vészleállító kapcsolóval és biztonsági gyerekzárral van felszerelve. Vészhelyzetben a vészleállító kapcsoló megérintésével leállítható a gép; A kulcs kihúzása után a gépet nem lehet bekapcsolni, ami megakadályozhatja, hogy a gyerekek véletlenül bekapcsolják.
- Egy sorozat Egy szerkezet, könnyen frissíthető: Az S30 Ultra sorozatú modellek kialakítása magas szintű kompatibilitást biztosít, az S30 Ultra 11W/22W/33W tápadapter, szerkezet és lézerkábel ugyanaz. A jövőbeni 11W-22W-33W frissítéseknél csak a lézerfejet kell cserélni minden egyéb változtatás nélkül.
- Szerszámdoboz, lézeres javítódoboz, fixfókuszú oszloptartó: Az S30 Ultra professzionális szerszámtároló dobozokat és karbantartási szerszámos dobozokat kínál, beleértve a mechanikus kulcsokat, csipeszeket, fúvókatisztítókat stb., amelyek mindegyike kényelmesen tárolható dobozokban. Ezen kívül a gépen egy professzionális fixfókuszos oszloptároló doboz található, amely kényelmes a fixfókuszos oszlop tárolására.
- Továbbfejlesztett 42 bites léptetőmotor: A továbbfejlesztett 42 bites léptetőmotor elegendő teljesítményt biztosít ahhoz, hogy a gép nagy sebességgel mozogjon. A nyomaték eléri a 4,2 Kg·cm-t (a közönséges gépek 3,1 kg·cm). A jövőbeni fejlesztések során még akkor sem kell motort cserélni, ha a lézer vagy a terhelés megnehezül.
- Cserélhető védőlencse: Az S30 Ultra sorozatú lézer innovatív cserélhető lencsét alkalmaz, ami nagymértékben megnöveli a lézer élettartamát, amely több mint 10-szer hosszabb, mint más általános lézereknél. Ha az objektív megsérül vagy hosszan tartó használat után, a lencse kicserélhető a vágási teljesítmény helyreállítása érdekében. Vásárláskor a csomag egy ingyenes lencsét tartalmaz, a lencsék nagyon olcsóak és könnyen megvásárolhatók a SCULPFUN-tól.
- Beépített nagynyomású levegővel segített fúvóka: Az S30 Ultra sorozat fejlett, nagynyomású levegővel támogatott fém fúvókával van felszerelve, amely nagynyomású légáramlást generál a légszivattyú alatt, jelentősen javítva a vágási hatékonyságot, és a vágási sebesség nagyobb ötször gyorsabb, mint a légrásegítés nélküli. Az erőteljes légáramlás elfújja a maradékot, így a vágási felület nagyon tiszta lesz.
- Továbbfejlesztett 32 bites légrásegítéses alaplap: a legújabb 32 bites alaplap támogatja az automatikus levegős vezérlés funkciót, támogatja a vezeték nélküli BT kapcsolatot a gép vezérléséhez, és nem korlátozza az USB-kábel távolsága.
- Ipari minőségű vágási pontosság: Az S30 Ultra rendkívül erős, 0,005 mm-es, nagy pontosságú lineáris csúszósín X-tengelyt alkalmaz az ipari minőségű gravírozási pontosság elérése érdekében. A kis gravírozási részletek összehasonlításakor az S30 Ultra nem rendelkezik olyan hullámos mintákkal, amelyek a hagyományos gravírozógépeken megjelennek.
- Levehető lézeres szemvédő: Az S30 sorozat levehető üveg szemvédővel van felszerelve, amely akkor sem lesz vakító, ha nem visel szemüveget. Ráadásul könnyen szétszedheted, ha nincs rá szükséged.
- Masszív és strapabíró váz: Az S30 sorozat nagy szilárdságú alumíniumötvözetből készült, váza akár 50 kg-os súlyt is elbír károsodás nélkül, ami nagyon strapabíró. A keret hosszú ideig használható és nagy pontosságot tarthat fenn, amikor a gépet frissíteni kell, csak a legújabb lézert kell frissíteni.

Lézeres vágáshoz szükséges tartozékok: Ezzel a fa, akril és egyéb anyagok vágásához szükséges tartozékkal a fa szélei tiszták és tiszták, nem könnyen sárgulnak el a füsttől, és tiszta vágási munkát végezhet. A 400x400 mm-es munkaterület a legnépszerűbb lézergravírozó gépekhez alkalmas, maximalizálja a vágási területet.
Megfigyelhető kialakítás: Amikor a lézer fát vagy akrilt vág át, a méhsejt alján lévő fémlemez erős fényt bocsát ki, ami azt jelenti, hogy a vágás áthatolt. Könnyebb megítélni, hogy átvágják-e. Nem kell számolnia a vágások számát, csak ismételje meg a vágást, amíg az alja fel nem világít, ami azt jelenti, hogy az anyagot átvágták.
Biztonságos fém asztali védőtábla: Minden fémből készült, nagy pontosságú CNC-vel megmunkálva, szilárd szerkezete nem könnyen deformálható, és nagy simaság. És fém asztali védőlappal van felszerelve, amely megvédi az asztalt a lézeres sérülésektől.
Négyzetes mérővonalzó: Az X-tengely és az Y-tengely precíz skálavonalakat tartalmaz, amelyek derékszögű mérővonalzót alkotnak, amellyel kényelmesen megmérheti a vágott tárgyak méretét.
Széleskörű kompatibilitás: Kompatibilis különféle érett lézergravírozó gépekkel, például dióda DIY lézergravírozó géppel és CO2 lézergravírozó géppel.

1. Ipari kamera lézergravírozóhoz: Ez az ipari segédkamera kifejezetten lézergravírozó gépekhez készült, és teljesen illeszkedik a Lightburn szoftverhez. Az igazi nagyfelbontású 5 MP-nek köszönhetően ez a lézerkamera tisztább képeket készít, és pontosabb pozicionálást tesz lehetővé.
2. Precíz pozicionálás: A SCULPFUN CAM500 kamera tökéletesen illeszkedik a Lightburn szoftver CAM funkciójához, amely képes azonosítani a gravírozott tárgyak helyzetét a kamerán keresztül, 1 mm-nél kisebb pozicionálási eltéréssel.
3. Gravírozási pozíció vezérlése: A Sculpfun CAM500 Lightburn kamerával a Lightburn szoftver interfészén keresztül mozgathatja a mintát az anyag bizonyos helyzetébe. A beállítás befejezése után a lézergép az adott pozícióba gravírozza a mintát.
4. Képkövetés: A CAM500 kameramodul képes azonosítani és kinyerni a mintákat olyan tárgyak felületéről, mint például a póló minták, a gyerekek kézzel rajzolt mintái vagy más egyszerű minták, és gravírozni képes vektorfájlokat, ami rendkívül kényelmes a vektorfájlok gyors beszerzéséhez .
5. Kötegelt gravírozás: A lézeres Lightburn kamerán keresztül több gravírozási objektumot is hozzáadhat, és a különböző független feladatokat egyszerre hajthatja végre anélkül, hogy meg kellene tekintenie az egyes gravírozási anyagok elhelyezését. A lézer automatikusan egyenként megkeresi a gravírozási tárgyakat, és rájuk dolgozik, ami javítja a munka hatékonyságát.
6. HD videó rögzítés: Ez a lézergravírozó kamera 120°-os nagylátószögű objektívvel rendelkezik, 400*400mm munkaterülettel. A művek teljes létrehozási folyamatát rögzítheti a kamerás időzített felvételen keresztül, így könnyen megoszthatja barátaival a kreatív folyamatot. És láthatóvá és megfigyelhetővé teszi a gravírozást és a vágást is.
7. Nagy alkalmazkodóképesség: 2 rögzítő szerkezet, T-alakú rögzítőbilincs és U-alakú rögzítőbilincs. A T-alakú rögzítőbilincs alkalmas SCULPFUN gépmodellekhez, beleértve az S6, S6 pro, S9, S10, S30/S30 Ultra sorozatokat és szinte minden V-hornyos szerkezetű gravírozógépet. Felhívjuk figyelmét, hogy a további megvásárolt területbővítő készlet nem alkalmazható. U-alakú rögzítőbilincs U-alakú gerendagépekhez alkalmas. Egyéb alkalmazható modellek: D1PRO, falcon2, LM2 PRO S2, 20PRO 20S, 55, JL3, 3 MAX V2. 

Specifikáció:
Termékmodell: SCULPFUN S30 Ultra-33W
Lézerinformáció:
Dióda lézer kimeneti teljesítménye: 33W (megjegyzendő, hogy ez fényenergia, nem elektromos energia)
Lézerfókusz: 0,08x0,08mm
Lézer hullámhossza 455±5nm
Fókuszálási mód: fix fókusz oszlop + csúszó készülék
Lézeres védőburkolat: Levehető lézeres védőburkolattal van felszerelve a szem védelmére. Felfelé és lefelé állítható, vagy eltávolíthatja a szemvédőt.

Gépinformációk:
Gravírozási pontosság: 0,005 mm
Gravírozási terület mérete: szabványos változat 600x600 mm
Gép elektromos teljesítménye: kb 156W

Légszivattyú:
Típus: alaplapi vezérlésű légszivattyú, feszültség 24V, áramlási sebesség 30L/perc
Légtömlő belső átmérője: 7,5mm
Alaplap: 32 bites levegővel támogatott alaplap, támogatja a BT vezeték nélküli kapcsolatot.

Gépméret
külső méret:
800 * 840 mm (beleértve az alaplap héját és az X tengelyű portál gerendát) 
750 * 800 mm (gerenda keret)

Belső méret:
700 * 760 mm (belső keret mérete)
600 * 600 mm (munkaterület)

Magasság:
80 mm (gerenda keret)
220 mm (beleértve az X-tengelyű portál gerendát)
Megjegyzés: A kézi mérés miatt engedjen meg néhány eltérést.

Gravírozható/vágási anyagok:
Faragási anyagok: mindenféle fa (beleértve a diót, a cseresznyefát és más nagy sűrűségű fát is), MDF, kő, karton, műanyag, bőr, PCB tábla, alumínium-oxid, 304 rozsdamentes acél, kerámia, sötét kő
Vágóanyagok: mindenféle fa (beleértve a diót, cseresznyefát és más nagy sűrűségű fát is), MDF, akrillemez, karton, nem szőtt szövet, bambuszforgács, bőr, néhány műanyag tábla, NYÁK lapok

Operációs szoftver:
LightBurn (
levegősegéd funkcióval M8), LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire, 
Operációs rendszer: Windows, MAC OS. 
Fájlformátumok: NC, BMP, JPG, PNG, DXF és egyéb képformátumok.
Adatátviteli mód: USB csatlakozás vagy BT vezeték nélküli kapcsolat
Bemenet: 100-240V AC, 50/60HZ Kimenet: 24V 7A

Anyag: Nagy szilárdságú acél
Termék mérete: 400x400mm
Termékvastagság: 22mm
Méhsejt háló átmérője: 9mm

Termékmodell: SCUL0PFUN
Rögzítési anyag: Alumínium
Javasolt magasság a kamerától a gravírozásig: 325 mm
Optimális munkaterület: 400*400 mm
Termékméret (a vízszintes rúd és a függőleges rúd azonos): 400*15*20 mm Figyelmeztetés: kérjük, engedje meg a kézi mérés miatti eltéréseket !
Kompatibilis rendszer: win7/win10/win11/mac (Megjegyzés: A jobb termékhasználati élmény érdekében javasoljuk, hogy a rendszer win7 újabb verziójával használja)

Kamera paraméter:
Pixel: 5 MP
Színes képérzékelő: 1/4 hüvelykes CMOS
Maximális felbontás: 2592 *1944
pixelméret: 1,4 um* 1,4 um
gyújtótávolság: 1,79 mm
Fókuszálási mód: Fix fókusz
Rögzített fókusztávolság: 325 mm
Betekintési szög Szélesség: 120°
Rekesz: F2.4
USB interfész: USB 2.0

Óvintézkedések:
●Az erős lézer teljesítménye miatt , tilos a gravírozógépet felügyelet nélkül működtetni. Szüntesse meg, ha nincs a közelben.
● A gépre vonatkozó részletes utasításokat a paraméterbeállítások kézikönyvében találja.
●A lézergravírozó gép használatakor helyezze fel a lézeres védőburkolatot; ha nincs telepítve, védőszemüveget kell viselnie.
● Ne érintse meg kézzel a lézert, mert megégetheti a kezét.
●Kérjük, kerülje a gépet érő erős ütést.
● 14 éven aluli gyermekek számára tilos a termék használata, a 14 év feletti gyermekeknek pedig felnőtt felügyelete szükséges.
● Ne alkalmazza a lézert közvetlenül semmilyen tükröződő tárgyra, amely sérülést okozhat a kezelőben vagy megégetheti a lézert.

Csomagolási lista:
1 × S30 Ultra-33W lézer
1 × lézerárnyékolás
1 × lézerjavító készlet
1 × 24 V automatikus légszivattyú
2 × 460 * 230 * 3 mm-es fa tábla
2 × 460 * 230 alumínium védőlemez
2 × végálláskapcsoló
1 × 24 V 7 A hálózati adapter
1 × tápkábel
1 × USB kábel
1 × gumi levegőtömlő
1 × szerszámos doboz
1 × lézerszemüveg
1-6. lépés beépítési csomag
1 × használati utasítás
1 × X-tengely összeállítás
2 × X-profil
2 × Y-profil
1 × vezérlődoboz-szerelvény
3 × tartóláb
1 × kábel bilincs táska
1 x fix fókuszú oszloptartó
1 x tartalék csavarcsomag
1 x csúszásmentes ülés csomag

1 x SCULPFUN méhsejt panel
1 x 400 x 400 mm-es fém asztali védőtábla

1 x kamera vízszintes rúdszerelvény
1 x kamera függőleges rúdszerelvény
1 x T alakú bilincs Összeszerelés
1 x kameracsúszka (rúdcsatlakozó)
1 x U-alakú bilincsszerelvény
1 x csavaros zsák
4 x basszusfa rétegelt lemez
3 x A5 méretű képkalibrációs papír
1 x felhasználói kézikönyv
1 x puha vonalzó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére