Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
8.999 Ft

SCULPFUN S9 eredeti lencsekészlet, 3 db eredeti standard lencse + 2 akril borítás, rendkívül átlátszó olaj- és füstgátló

Termékkód: OS6778
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 90
Nem értékelt
Gyártó: SCULPFUN
Szín
8.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemző:
Hivatalos eredeti SCULPFUN S9 objektív: A SCULPFUN által tervezett, amely tökéletesen illeszkedik az S9 lézergravírozóhoz, 2 eredeti piros akril borítást tartalmaz, melyek cseréje és felszerelése nagyon egyszerű.
Elegendő tartalék: Szerezzen be egyszerre 3 DB lencsét, ami elegendő a lézer normál használatának garantálásához, ami nagymértékben javítja a lézer élettartamát.
Erősen átlátszó lencse: A lencse nagy átlátszóságú anyagból készül, amikor a lézer áthalad a lencsén, a lézer energiavesztesége nagyon kicsi. Ez biztosítja a lézer nagy teljesítményű működését.
Olaj- és füstmentes anyag: A lencse felületét megerősítették, amivel hatékonyan megelőzhető az olajgőz által okozott károsodás, illetve alkoholos áttörlés után simára frissíthető.
Bármilyen problémája van, forduljon bizalommal üzletünkhöz. Megtiszteltetés téged szolgálni.

Műszaki adatok:
S9 lézergravírozóhoz
Csomag mérete: 25x105x52mm
Csomag súlya: 0,1 kg

Csomagolási lista:
3 x S9 lencse
2 x piros akril borítás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére