Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
78.999 Ft

Smartmi 1S elektromos fűtőelem Intelligens európai stílusú gyorsfűtéses kályha normál verzió DNQ04ZM

Termékkód: PAA5109
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 790
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
78.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:

  1. Konvekciós fűtési módszer. Belül nincs ventilátor, természetes fűtést biztosít a levegő keringtetése, nincs nyilvánvalóan érzékelhető légáramlás, kisebb hatással van a beltéri páratartalomra, és az emberi testet nem könnyű kiszárítani. Csendes működés vakítás nélkül.
  2. Könnyű és kompakt, sokféle helyre alkalmas. A kompakt test kompakt kialakítása többféle helyen is elhelyezhető, és könnyen tárolható. A mindössze 5 kg súlyú lányok könnyen mozgathatják.
  3. Vastag fém test, strapabíró. A 0,6 mm vastag, kiváló minőségű horganyzott lemezből készült szerkezet megbízható és tartós. Magas hőmérsékletű és környezetvédő elektrosztatikus spray bevonattal az egész gép RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik.
  4. Kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, kettős garancia a nagyobb nyugalomért. A beépített dumping kikapcsoló kapcsoló és a túlmelegedés elleni védelem érzékelője a fűtőelem automatikusan megszakítja az áramellátást, ha a test 45°-nál jobban megdől, vagy a belső üreg hőmérséklete meghaladja a 85°C-ot.
  5. Hozzáadott állandó hőmérsékletű üzemmód, kényelmesebb és energiatakarékosabb. Állítsa be a hőmérséklet-szabályozó gombot egy kényelmes hőmérsékletre, és az elektromos fűtőberendezés állandó hőmérsékletet tart fenn az előre beállított hőmérsékletnek megfelelően. Amikor a környezeti hőmérséklet eléri a beállított hőmérsékletet, a fűtés automatikusan leáll. Ha ez alacsonyabb, mint a beállított hőmérséklet, automatikusan tovább fűt, ami meleg és kényelmes, és áramot takarít meg. .


Specifikáció: Termék: Smartmi Home Electric Heater 1S
Termék modellDNQ04ZM
Beépítési mód: padló típus
Teljesítményszint: 900 W / 1300W / 2200 W
Névleges teljesítmény: 2200 W
Névleges feszültség: 220 V

Csomaglista:
1 * Elektromos fűtőelem
1 * Kézikönyv
1 * Alap
* Csavarhúzó
4 * Csavar


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére