Menü

owl-carousel

Csúcstechnológiás IPS kijelzős tablet!

Az IPS kijelzővel ellátott készülékek manapság egyre népszerűbbek, s ez nem is csoda, ugyanis az új lehetőség számtalan pozitívummal jár. Azon felül, hogy jóval szebb képet alkot, a betekintési szöge is jóval kedvezőbb, a hagyományos LCD kijelzőknél.

IPS kijelzős összfunkciós Tablet A-Zolcsóságon!

Az IPS kijelzőkkel ellátott készülékeknek éppen ez az egyik legnagyobb előnyük, ami természetesen a tabletek esetében is jól látható. A TFT technológia manapság már nem elégíti ki a felhasználók igényeit, mivel rossz látási viszonyok között csak részlegesen látható jól a kijelző ilyen esetben, az IPS viszont garantálja a kiváló képalkotást minden körülmény között. Nincs ez másként az IPS kijelző tabletek esetében sem, ahol a megfelelő vizuális hatás még fontosabb is, mint a telefonok esetében. Azt hihetnénk, hogy az IPS kijelzős tabletek kapcsán az ár manapság még meglehetősen magas, pedig ez nem igaz. Léteznek készülékek, mint például a Colorfly E708 Q1, amelyek ugyan IPS kijelzős tabletek, viszont ez az árukban egyáltalán nem látszik.

Az említett készülék ár-érték arányban messze meghaladja a versenytársait, s ezt nem csak modern kialakítású kijelzőjének köszönhetik, hanem annak a mérhetetlenül nagy hardvernek is, ami a készülék kategóriáján belül kiemelkedő. Ez az eszköz ugyanis az olcsó árkategóriát képviselő tabletek közé tartozik, a hardvere azonban mást mutat. A készülék kapott egy négymagos A31S A7 Quad Core 1,2 GHz-es processzort, ami – valljuk be őszintén – több, mint elegendő a hétköznapi felhasználók számára. Az IPS kijelzős tablet processzorának teljesítménye vetekszik több asztali, vagy hordozható számítógép processzorának teljesítményével, s ez egyéb területeken is igaz. Emellett a készülék egy PowerVR SGX544 MP GPU-val is büszkélkedhet, ami a vizuális igényeket messzemenően kielégíti az IPS kijelzős tablet esetében.

Emellett a készülék kapott 1 GB RAM-ot is és természetesen Google Android 4.2 operációs rendszert használ. A készülék egyéb technikai adatai megtalálhatóak a termék specifikációinál, így mindenképp érdemes alaposan áttanulmányozni, mert ez az IPS kijelzős tablet kiváló lehetőséget kínál mindenki számára!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés