Menü

owl-carousel

Laptop kiegészítő

Laptop kiegészítő
Rendezés:
Nézet:

GBTIGER BM - 100FX USB Kondenzátoros mikrofon

8.990 Ft

Flexibilis praktikus lámpa, laptophoz, power bankhoz

2.990 Ft -tól

Multifunkcionális, kártyaolvasó,Multifunctional Card Reader USB 2.0 Hub USB 2.0 Hub

6.990 Ft

Praktikus falra vagy bútorra is ragasztható mágneses kábel tartó

2.990 Ft

Kompatibilitás: LENOVO ThinkPad Edge E120 E125 E130 E135 E320 E330 E325 E335 X121e x130e x131e 45n1059

10.999 Ft

Flexibilis praktikus lámpa, laptophoz, power bankhoz

2.990 Ft -tól

Flexibilis praktikus lámpa, laptophoz, power bankhoz

2.990 Ft -tól

Flexibilis praktikus lámpa, laptophoz, power bankhoz

2.990 Ft -tól

Laptop kiegészítők széles választéka vár rád! A számítástechnikai kiegészítők palettája ezernyi terméket kínál a számodra, hogy általuk még könnyebbé, akadálymentesebbé váljon a felhasználói élmény, amit egy laptop, vagy asztali gép nyújtani tud.

Bizony, az korántsem mindegy, hogy milyen érzéssel ülsz le a számítógéped mellé, vagy elé. A pozitív ráhangolódást nagyban elősegíthetik azok a kellékek, amelyek rugalmasabbá, egyszerűbbé, vagy akár gyorsabbá teszik a használatot.

A laptop kiegészítők például egyedülálló módon támogatják a még gördülékenyebb alkalmazást. Megfelelő táska nélkül (hogy csak az egyik legkeresettebb terméket említsük) felesleges is útnak indulnod. Olyan kellék az ideális a számodra, ami szó szerint testre, ebben az esetben a gépedre lett szabva.

Lényeges, hogy biztonságos körülményeket teremts hordozható irodádnak, hiszen csak ebben az esetben tudod elengedni magad a kimozdulások alkalmával. Persze a sornak itt nincsen vége, sőt. A számítástechnikai kiegészítők egyaránt a komfortodat szolgálják.

A vezeték nélküli egerek, billentyűzetek kiváló példák arra, hogy hogyan lendíthetsz még jobban munkatempódon. Ha nem szeretnél a laptopod mellett kuporogni, akkor kihasználva a bluetooth adta előnyöket, akár az ágyadban fekve is kezelheted a programokat, irányíthatod a zene lejátszását, vagy éppen vezérelheted a legújabb videós játék menetét.

A laptop kiegészítők sorát bővítik a különböző kábelek, melyekkel szinte bármit csatlakoztathatsz a készülékedhez. Ha például nagyobb látószögre vágysz, akkor itt az ideje egy monitorral bővítened repertoárodat, amit a megfelelő csatlakozó segítségével kompatibilissé is tehetsz kütyüddel.

Keresés