Menü

owl-carousel

Ön itt jár: >

Tablet

Rendezés:
Nézet:

EU ECO Raktár - Huawei M5 Tablet Tok Vezetéknélküli Billentyűzettel M5 Pro10.8 Táblagépre - Arany

50.990 Ft

EU ECO Raktár - Huawei M5 Tablet Tok Vezetéknélküli Billentyűzettel M5 Pro10.8 Táblagépre - Kék

50.990 Ft

EU ECO Raktár - CHUWI Chi Táblagép Billentyűzet Hi12 Táblagéphez

26.990 Ft

EU ECO Raktár - Chuwi Billentyűzet HI10plus VVI10plus Táblagépekhez

26.990 Ft

EU ECO Raktár - Mágneses Billentyűzet Chuwi HI 9 Plus Táblagéphez

19.990 Ft

EU ECO Raktár - ALLDOCUBE Billentyűzet ALLDOCUBE iWork10 Pro Táblagéphez

24.990 Ft

Chuwi Hi Pad 10.1 Inch Táblagép 3GB RAM + 32GB ROM Android 8.0

53.309 Ft

Chuwi Hi9 Plus 4G másolás - 4 GB RAM + 64GB ROM

75.519 Ft

Android tablet: ezt vedd be a tabletta helyett! Az Android tabletek jöttek, láttak ,és győztek. Felhasználók ezrei esküsznek a megbízható rendszer nyújtotta kényelemre, a tabletek Pazar fizikai paramétereire, és persze a kiváló belső tulajdonságokra. Ami pedig a lényeg, hogy mindezt megfizethető áron érheted el.

A pénztárca a technológiai érában prioritást élvez, s főleg az, hogy mennyire kell nagyra nyitnod a buxádat. Nos, a jó hír az az, hogy az Android tabletek úgy ajánlják modern, naprakész technológiájukat, hogy közben nem kell súlyos befektetésben, hitelek felvételében, és a családi kassza kiapasztásában gondolkoznod.

Ez azért ugye nem mindegy. Persze ezek a tabletek nem állnak meg ezen a szinten. Az egy dolog, hogy olcsón beszerezhetőek. De a belső tulajdonságaik is megérdemelnek egy külön megemlékezést. A legfrissebb technológiai elemeket rakták össze a gyártók annak érdekében, hogy ne csak gazdaságos, hanem igazán parádés készülékkel gazdagodj.

Miért zárná ki egymást a minőség, és a megfizethető ár? Az Androidos tabletek kiválóan ötvözik ezt a két kitételt. Nem kell áldozatokat hoznod annak érdekében, hogy a lehető legmodernebb tablettel szerelkezz fel. Sem a pénztárcád, sem a technikai apparátusod nem bánja meg a döntésedet.

Maximum a környezeted fogja szóvá tenni, hogy túlságosan sokat bújod legújabb szerzeményedet. A processzorok, ramok olyan rohamléptekben fejlődnek, hogy ezek a kütyük szó szerint hiper sebességre képesek.

A bővíthető tárhely is megszépíti az életedet: az emlékképeket bátran elmentheted, szinte korlátok nélkül. A kamera kifogástalan minősége arra bíztat, hogy ragadd meg a helyzetet, és forgasd fel, vagy legalábbis le életed filmjét. A tableted így válik társaddá a mindennapokban.

Keresés