Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
19.999 Ft

Többcélú, professzionális 0,3 mm-es Airbrush légkompresszor készlet 20-35PSI Airbrush toll légszivattyú készlet - Fekete

Termékkód: E24225B-EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 200
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
19.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a segédeszköz-készlet egy csendes miniatűr airbrush és légkompresszor készlet, könnyű és hordozható, könnyen hordozható. Stabil működési teljesítménnyel, tökéletes könnyű használatra, alacsony nyomású alkalmazásokhoz, 20-35 psi üzemi nyomással. Az automatikus start/stop funkcióval ellátott kompresszor az airbrush kioldó műveletének megfelelően működik. Tökéletes műalkotásokhoz, kereskedelmi művészetekhez, testfestéshez, dizájnfestéshez, modellfestéshez, fotóretusáláshoz, hobbihoz és kézműves foglalkozásokhoz, modellekhez és képzőművészetekhez, például autófestés illusztrációkhoz, textil- és pólófestéshez.

Jellemzők:
Légszivattyú nagy légáramlással, stabil működési teljesítménnyel, max. 20-35PSI üzemi nyomással, tökéletes a festési vállalkozásához. 
Az automatikus indítás/automatikus leállítás funkcióval a kompresszor az airbrush kioldó műveletének megfelelően működik. 
Ez a festékszóró kioldó típusú levegőfesték vezérlést, kényelmes kioldózár biztonsági rendszert alkalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a kibocsátott levegő és folyadék mennyiségének meghatározását.
0,3 mm-es airbrush kialakítás a pontos szórásért és a gyönyörű szórási hatásért, széles szórási tartományokkal.
Airbrush 7CC festőpohárral, tökéletes modellkészítéshez, tortadíszítéshez, modell körvonalainak megrajzolásához, tetoválásokhoz, körömművészethez stb.
Sokkal több időt takarít meg, mint a kézi rajzolás, és tökéletes a festési vállalkozásodhoz.
Segítség az anyagtakarékosságban és praktikusan használható, széles körben használják az általános modellrajongók. Kiváló és finom porlasztási hatás ezzel a festékszóróval, és nem ad színt a különbségek színezése során.
A festékszóró-tartó biztonságosabb és kényelmesebb elhelyezést biztosít a festékszóró pihentetéséhez, amikor éppen nem permetez. 
1,8 m/5,9 láb hosszú gumitömlő kívül nejlonfonással, puha és kényelmes. És vannak G1/8 menetes csatlakozók a tömlő mindkét végén. A tömlőt légkefe és légkompresszor csatlakoztatására tervezték, tökéletes a munkatávolság meghosszabbításához.
Az olaj-víz szeparátor a levegő nedvességtartalmának leválasztására, a levegő tisztítására a jobb festési élmény érdekében. 

Permetező és színes közegek: 
Akvarellek, akrilok, tinták és festékek, autóipari uretánok, lakkok és zománcok.

Alkalmazások: 
Illusztráció, Kereskedelmi képzőművészet, Fotóretusálás, Egyedi autóipar, Motoros grafika, Körömdíszítés, Kozmetika, Miniatűrök, Modellek, Kézműves, Tortadíszítés

Specifikációk:
Név: Air Pump Airbrush Set
Fő anyaga: alumínium+műanyag+nylon
Airbrush:
Folyadékpohár : 7CC
légszivattyú:
Bemeneti feszültség: 110-230VAC
Kimeneti feszültség: 12 V, 2A
Levegő teljesítmény percenként: 10LPM
Max légnyomás: 20-35PSI
Automatikus indítás/leállás: igen
Tömlő interfész: G1/8
Légszivattyú mérete: 120 * 113 * 60 mm
Fekete festékszóró mérete: 153 * 90 * 28 mm
Piros festékszóró mérete: 149 * 90 * 26 mm
Tétel súlya:
Fekete festékszóró: 888 g
Piros festékszóró: 866 g
Csomag mérete: 200 * 130 * 122 cm:
Fekete festékszóró: 991 g
Piros festékszóró: 967 g

Csomagolási lista:
1 * Légszivattyú
1 * Airbrush Pen (piros/fekete opcionális)
1 * Airbrush Box
1 * Airbrush tartó
* Tápadapter
1 * Olaj-víz elválasztó
1 * Cseppentő
1 * Csavarkulcs
1 * Tömlő
1 * Gyorscsatlakozó
1 * Irányelv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére