Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
29.999 Ft

Többfunkciós, 16 soros lézeres szintező 3°-os önszintező gép, újratölthető lítium elemes szerszám körkörös földfalmatrica vízálló

Termékkód: E24567EU-2
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 300
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
29.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A lézerszintező 16 látható vízszintes, függőleges és ferde lézervonalat tud kibocsátani külön-külön vagy egyidejűleg az automatikus szintezés érdekében. Önteszt-kalibrációs funkcióval, ≤3°-os automatikus szintezéssel, de ha a szög meghaladja a 3°-ot, a lézerfény folyamatosan villog, és a lézerszintező sípoló hangot ad, emlékeztetve arra, hogy sík talajon kell visszaállítani. Pontos vízszintes és függőleges adatokat biztosít a beltéri építkezések kijelöléséhez és kalibrálásához, könnyen használható és sokoldalú. Alkalmas padlóburkoláshoz, burkoláshoz, tapétázáshoz, stencilezéshez, lambériázáshoz, befejező ácsmunkákhoz, fali szegecsek elrendezéséhez és válaszfalak beépítéséhez. 

Jellemzők:
【Kompakt méret】:
Könnyű és hordozható, hosszú élettartamú ABS ház teszi ezt a lézerszintezőt tökéletesen ütésállóvá, kopásállóvá és ütésállóvá. IP54 víz- és porálló.
Milliméteres szintű lézerforrások】: 4 nagy pontosságú milliméteres zöld lézeres vonali lézerforrás használatával, nagyobb fényerővel, erős áthatolhatósággal, állítható vastagsággal és fényerővel, a fény jól látható bel- és kültéren egyaránt . 
【Pontos pozicionálás】: Egy gombos be-/kikapcsolás. 16 látható lézeres vízszintes és függőleges vonalat képes kiadni külön-külön vagy egyidejűleg a finomabb pozicionálás érdekében, 3°-os önszintező rendszerrel, nagy rugalmassággal és stabilitással.
【3°-os automatikus szintezés】: Önteszt kalibrációs funkcióval, ≤3°-os automatikus szintezéssel, de ha a szög meghaladja a 3°-ot, a lézerfény folyamatosan villog, és a lézerszintjelző sípoló hangot ad, emlékeztetve a visszaállításra. sima felületre helyezzük őket.
【Döntés mód】: Döntési móddal rendelkezik, a lézereszközt tetszőleges szögben elhelyezheti dőlésvonalak kialakításához, a vonal nem villog, és nem ad sípoló hangot.
【Állítható lézermennyiség és fényerő】: Az érintőképernyő kényelmesen szabályozhatja a lézer mennyiségét és fényerejét, nagy érzékenységű vonalmód-váltással és vonalfényerő-szabályozással, valamint az akkumulátor elektromos teljesítményének kijelző funkciójával. Támogatja a folyamatos lézert és az impulzuslézert, valamint támogatja az impulzuslézert billenő üzemmódban is. "V" = függőleges vonal, "H" = vízszintes vonal, egyszerűen beállíthatja a lézervonalak mennyiségét a "V" vagy a "H" rövid megnyomásával; és hosszan lenyomva a "V" gombot a fénysűrűség csökkentéséhez és a "H" hosszú lenyomását a fénysűrűség növeléséhez. Röviden nyomja meg az „M” gombot az impulzus üzemmódba való váltáshoz, az „M” gombot pedig hosszan nyomja meg a billenő üzemmódba való váltáshoz.
【Nagyon bővíthető】: A lézerszintező alja 1/4 hüvelykes csavarmenettel van lefoglalva az egyszerű csatlakoztatás érdekében, használható állvánnyal is (nem tartozék) 1/4 hüvelykes és 5/8 hüvelykes menetes forgótalppal (tartozék) vagy 1/4-5/8 hüvelykes adapter (tartozék) a gép munkamagasságának beállításához.
【7 mm-es falra szerelhető tartó】:A T-alakú konzol 7 mm-es fali rögzítési távolsággal, amely 360°-ban forgatható finombeállító mechanizmussal, fel-le szögszabályozással és 47 mm-es előre-hátra szabályozási távolsággal rendelkezik, minden szerkezet képes arra, hogy a gép gyorsan megtalálja a célt (1/4 hüvelykes csavarméret).
【Műanyag emelőplatform】: A lézeres emelőplatform magassága állítható, max. 65 mm-es beállítási tartomány, csúszásgátló szerkezetű kialakítás a súrlódás növelése érdekében, stabilabb elhelyezés.
【Ablakkapocs】: Van egy ablakcsipesztartó a falra szerelhető konzollal való munkához, 26-40 mm széles rögzítési tartománnyal, amely különféle lézerszintekhez alkalmas.
【Szállítódoboz】: Műanyag dobozzal érkezik, kopás- és ütésálló, könnyen hordozható, gyors és kényelmes mobilitást és tárolást biztosít összetett környezetben.

Megjegyzés: 
Ne hagyja, hogy a lézervonal közvetlenül a szemébe lőjön, és ne nézzen közvetlenül a lézerfénybe.
Ne szerelje szét a műszert, és ne végezzen saját belső javításokat.
A műszer megfelel a lézersugárzás biztonsági besorolási szabványainak.

Műszaki adatok
: Név: Lézerszint
Fő anyag: műanyag+fém
Akkumulátor: 2 * újratölthető lítium akkumulátor, 3,7 V, 2400 mAh (tartozék)
Vonal típusa: 4 * 360°, 16 sor
Hullámhossz: 532 nm (zöld)
Önszintező szög: ±3°
Falra szerelt távolság: 7mm
Működési hőmérséklet: -5 ℃ és 50 ℃ között
Működési tartományok: kb 25 m átmérőjű
Vízállóság: IP54
Szint gépméret (akkumulátorral összeszerelve): 137 * 85 * 147 mm
Falra szerelhető konzol mérete: 160 * 90 * 72 mm
Forgatás alapmérete: 93 * 82 * 75 mm
Emelőfelület mérete: 113 * 91 * 29 mm
kliptartó mérete: 63 * 24 * 26 mm
1/4 hüvelyk és 5/8 hüvelyk közötti adapter mérete: 22 * ​​22 * ​​32 mm
műanyag doboz. 280 * 135 mm
Csomag súlya: 1950 g

Csomagolási lista:
1 * Szintező gép
2 * Akkumulátor
1 * Akkumulátor adapter
1 * Forgatási alap
1 * Falra szerelhető konzol
1 * Emelőplatform
1 * Cliptartó
1 * 1/4 hüvelykes - 5/8 hüvelykes adapter
1 * Iránymutatás
1 * Műanyag doboz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére