Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
13.999 Ft

Többfunkciós elektronika mobiltelefon Tesla tekercs modul mesterséges villámok elektromos ívgenerátor vezeték nélküli hangátvitel kísérleti eszköz

Termékkód: E24526EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 140
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
13.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Többfunkciós lapos paneles BT Tesla tekercs, vezeték nélküli átvitel funkcióval, érinthető elektromos ívet képes létrehozni, megvilágítja a lámpát és kiváló hangminőséggel játssza le a dalokat. A Tesla tekercs segítségével káprázatos mesterséges villámokat készíthet, és nem csak játékban vagy művészetben használható, hanem különféle tudományos kísérletekhez is használható, mint például vezeték nélküli energiaátvitel, vezeték nélküli világítás, szigetelőfeszültség tesztelése, szennyvízkezelés, tanárok segítségével bemutatják a feszültségnövelés elve a diákoknak, nagyfrekvenciás skin effektus, stb. Tökéletes oktatási eszköz a tanulók tudomány iránti érdeklődésének felkeltésére, ajándék is lehet.

Jellemzők:
Az aranyozott tekercs dizájn, tiszta és teljes fordulatról menetre tekercsel, könnyen áttekinthető a Tesla tekercs alapvető felépítése, gyönyörű és stílusos, kiváló tartóssággal.
Zavarálló áramkör kialakítás, nem zavarják a nagyfrekvenciás elektromágneses jelek, így biztos lehet benne, hogy használja.
A Tesla tekercs nagyfrekvenciás és nagynyomású elektromágneses teret tud előállítani, így a vezetőképes gázokat tartalmazó lámpákat az elektromágneses tér megvilágítja.
Vezeték nélküli átvitel, a Tesla tekercs magas hőmérsékletű és nagynyomású plazmát képes előállítani, amely támogatja a vezeték nélküli lámpák bekapcsolását, és érintés nélkül meggyullad.
BT csatlakozás a mobiltelefon dalok lejátszásához, közvetlenül a BT chip fedélzetén, antennával a BT M18 kereséséhez, váltson dal módba a dalok lejátszásához.
Zeneszámok lejátszásakor állítsa a mobiltelefon hangerejét maximálisra, és fordítsa fel az energiaszabályozó gombot.
Ennek a Tesla tekercsnek az ívhatása nagyon klassz és érdekes, éjszaka is gyönyörű lakásdísz.
Tökéletes oktatási eszköz a diákok tudomány iránti érdeklődésének felkeltésére, alkalmas különféle tudományos kísérletekre, mint például vezeték nélküli energiaátvitel, vezeték nélküli világítás, szigetelőfeszültség-vizsgálat, szennyvízkezelés, a tanárok a feszültségnövelés elvének bemutatására, a magas frekvenciára. skin-effektus stb.

Megjegyzés: A normál dal nem működik jól, javasoljuk a squarewave dalok használatát.

Műszaki adatok:
Név: Tesla tekercs
Anyaga: nyomtatott áramköri lap
Feszültség: 110-240 VAC
Teljesítmény: 0-120W
Ívhossz: 0-100mm állítható
Cikkméret: 58 * 106 * 106mm
Csomag mérete: 195 * 145 * 115 mm
hüvelyk Csomag súlya: 659 g

Csomagolási lista:
1 * Tesla tekercs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére