Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
40.999 Ft

Többfunkciós nukleáris sugárzás érzékelő elektromágneses sugárzás érzékelő eszköz X γ kemény β sugarak valós idejű megfigyelő gép LCD kijelző hangriasztás funkcióval

Termékkód: E22617
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 410
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
40.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a termék egy kis típusú, nagy érzékenységű sugáradagoló riasztóberendezés, amelyet főként az X, γ és kemény β sugárzás monitorozására használnak. Olyan jellemzőkkel rendelkezik, mint a nagy érzékenység és a pontos mérés. Széles körben alkalmazzák olyan környezetben, ahol a meglévő ionizáló sugárzási környezet, az emberi test által elfogadott sugárdózis felügyelete és védelem, például családi dekoráció, fényes sugárzást gyártó vállalkozások, higiénia, sugárkezelések, nukleáris labor, atomállomás, import- és export-kereskedelmi ellenőrzés, épület anyagok, kőolaj-kémiai, geológiai általános vizsgálat, használt acélok, ipari hibák felderítése és mások.

Jellemzők:
Magas érzékelési érzékenységgel, különösen a környezeti radioaktivitás megfigyelésére, a nukleáris sugárzás és az elektromágneses sugárzás nyomainak kimutatására.
Konfigurált LCD színes képernyő, valós idejű kijelzés a pillanatnyi értékről, az átlagértékről, a halmozott értékről és így tovább. A képernyő fényereje pedig állítható.
A detektor X, γ és kemény β sugárzás mérésére szolgál, optimális kis sugárzási szintváltozások mérésére, és nagy érzékenységgel rendelkezik a leggyakrabban használt nuklidok esetén.
A dózisteljesítmény mérése valós időben történik, és a kumulatív dózis rögzítése egyidejűleg történik, és kalibrációs funkcióval rendelkezik.
Hangjelzéssel, ha a dózisteljesítmény és a kumulatív dózis túllépi a küszöbértéket, valamint a dózisteljesítmény és a kumulatív dózis küszöbértékei manuálisan beállíthatók.
A felhasználó több sugárzási dózisteljesítményt is válthat, mint például μSv/h, μGy/h, mR/h, cps, cpm.
A naptári óra funkcióval, támogatja az év-hónap-nap dátum beállítását és az óra-perc-másodperc időbeállítást.
Műanyag dobozzal rendelkezik a könnyű tárolás és kényelmes szállítás érdekében.
Széleskörű alkalmazások, alkalmas családi dekorációra, fényes sugárzást gyártó vállalkozásokra, higiéniára, sugárkezelésekre, nukleáris laboratóriumra, atomállomásra, import- és exportkereskedelmi ellenőrzésre, építőanyagokra, kőolaj vegyi anyagokra, geológiai általános vizsgálatra, használt acélokra, ipari hibák észlelésére és egyebekre .

Műszaki adatok:
Név: Nukleáris sugárzás érzékelő
Anyaga: ABS
kijelző: LCD
Akkumulátor: 1 * beépített 2000 mAh újratölthető lítium akkumulátor (tartozék)
Érzékelők: Geiger-Muller kontracső
Sugárérzékelés
: X, γ és kemény β sugarak
Sugárzási dózisteljesítmény tartományok: 0,01μSv/h-1000μSv/h (legfeljebb 10mSv/h lehet)
Kumulatív dózis: 0,01μSv-500,0mSv
Energiaválasz: 50KeV-1,5MeV≤±30%%(CS)-ig: 1807 ± 30%%-ig μSv/h (Co-60-ig)
Töltő interfész: DC5V(1A-2A) port (tartozék)
Működési hőmérséklet: -10°C~45°C
Működési páratartalom: 80% alatt
Cikkméret
: 189 * 70 * 30 mm
Csomag mérete: 240 * 185 * 55 mm
Csomag súlya: 500 g

Csomagolási lista:
1 * Nukleáris sugárzás érzékelő
1 * Kábel
1 * Útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére