Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
25.999 Ft

Többfunkciós nukleáris sugárzás érzékelő X β γ sugarak valós idejű megfigyelő gép 2,8 hüvelykes színes kijelző hangriasztó funkcióval

Termékkód: E22588
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 260
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
25.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a termék egy kis típusú, nagy érzékenységű sugáradagoló riasztóberendezés, amelyet főként a β-, γ- és röntgensugarak monitorozására használnak. Olyan jellemzőkkel rendelkezik, mint a nagy érzékenység és a pontos mérés. Széles körben alkalmazzák olyan környezetben, ahol a meglévő nukleáris sugárzási környezet, az emberi test által elfogadott sugárdózis felügyelete és védelem, például családi dekoráció, fényes sugárzást gyártó vállalkozások, higiénia, sugárkezelések, nukleáris labor, atomállomás, import-export kereskedelmi ellenőrzés, épület anyagok, kőolaj-kémiai, geológiai általános vizsgálat, használt acélok, ipari hibák felderítése és mások.

Jellemzők:
ABS anyagok:
A ház ABS műszaki műanyagokból készült, amelyek törés- és leejtésállóak, valamint rendkívül kopásállóak, védik a karosszériát a sérülésektől.
Geigermiller technológiai cső: Ez egy számláló műszer a nukleáris sugárzás intenzitásának kimutatására, nagy érzékenységgel a B-sugarak, az Y-sugarak és a röntgensugarak kimutatására.
Nagy decibel hangriasztások: Nagy pontosságú elemek, gyors és pontos sugárzásérzékelési eredmények, manuális küszöbértékes automatikus riasztások.
2,8 hüvelykes színes képernyő: A valós idejű adatok, az átlagos adatok, a riasztási értékek, a hőmérséklet és a páratartalom jól láthatóan jelennek meg, kellemes vizuális élményt nyújtva alacsony energiafogyasztás mellett.
Lítium akkumulátor teljesítménye:Beépített 2000 mAh-s, nagy kapacitású újratölthető lítium akkumulátor, amely energiatakarékos, kiváló tartóssággal és hosszú készenléti idővel rendelkezik.
Backback kialakítás: könnyen elhelyezhető az asztalon az intuitívabb adatmegtekintés érdekében.
Több helyszínre kiterjedő alkalmazások: alkalmas otthonok, élelmiszerek, laboratóriumok, kórházak, atomerőművek, besugárzást feldolgozó vállalkozások nukleáris sugárzás észlelésére stb.

Specifikációk:
Név: Nukleáris sugárzás detektor 
Anyaga: ABS
Feszültség: 5 V
Akkumulátor kapacitása: 1 * 2000 mAh lítium akkumulátor ( mellékelve)
Töltési mód: USB
Átlagos áramerősség: 220mAh
Mérési paraméterek: radioaktív anyag, hőmérséklet, páratartalom
Működési hőmérséklet: 0-40℃
Működési páratartalom: 20%RH-80RH%
Válaszidő: <10S
Mérési tartomány: 0-10uSv/h
Mérési felbontás: 0,01
Mérési pontosság: 3%
Termék méret: 160 * 70 * 50 mm
Termék súlya: 200 g
Csomag mérete: 180 * 80 * 60 mm
Csomag súlya: 235 g

Csomagolási lista:
1 * Nukleáris sugárzás detektor

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére