Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
31.999 Ft

Tuya WiFi 7 az 1-ben többparaméteres vízminőség-elemző PH/ORP/EC/PPM/CF/páratartalom/hőmérséklet mérő

Termékkód: E22745EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 320
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
31.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Tuya Wifi intelligens 7 az 1-ben vízminőség-tesztelő, levehető többfunkciós elektróda kialakítás, PH, ORP, EC, PPM, CF, páratartalom és hőmérséklet valós idejű monitorozása. Támogatás a Tuya APP-hoz WiFi-n keresztüli csatlakozáshoz, stabil adatátvitellel, letöltheti az APP-t, hogy megtekinthesse az aktuális vagy előzményadatokat közvetlenül a mobiltelefonon, valamint abnormális magas és alacsony adatszintű riasztási funkcióval. Az alkalmazás támogatja az adatok valós idejű ellenőrzését, és láthatja a hosszú ideig rögzített történeti adatokat, könnyen összehasonlítható és elemezhető, valamint könnyen fejleszthető megoldások.

Jellemzők:
7 az 1-
ben vízminőség-tesztelő:
Többfunkciós kialakítás, valós idejű PH, ORP, EC, PPM, CF, páratartalom és hőmérséklet monitorozás, praktikus használat.
Megbízható minőség:Nagy pontosságú elektróda, levehető kialakítás, gyors reagálás, korrózióálló, kopásálló és hosszú üzemidőt biztosít.
Tuya APP Control: Támogatja a Tuya APP-hoz WiFi-n keresztüli csatlakozást, stabil adatátvitellel, letöltheti az APP-t, hogy megtekinthesse az aktuális vagy előzményadatokat közvetlenül a mobiltelefonon, valamint abnormális magas és alacsony adatszintű riasztási funkcióval.
Hosszú adatrögzítés: Az alkalmazás támogatja az adatok valós idejű ellenőrzését, és hosszú ideig láthatja a rögzített történeti adatokat, könnyen összehasonlítható és elemezhető, valamint könnyen fejleszthető megoldások.
Széleskörű alkalmazások: Többparaméteres intelligens vízminőség-érzékelő, nagy gyakorlatiasság, kiválóan alkalmas akváriumhoz, hidroponikához, akvakultúrához, uszodához, ivóvízhez, laboratóriumhoz stb.

Műszaki adatok:
Név: Vízminőség-vizsgáló
Anyaga: ABS
Mérési tartományok:
PH: 0,00-14,00pH
ORP: -1200mV - 1200mV
EC: 0,00-19,00mS/cm, 20,1-200,0mS/cm
CF: 0,1-19 %
Páratartalom.199% RH

hőmérséklet: 0,1 ℃-80 ℃ (32,1 ℉-176 ℉)
Cikkméret
150 * 80 mm
Csomag mérete: 250 * 180 * 70 mm
Csomag súlya: 0,5 kg

Csomaglista:
1 * Vízminőség-mérő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére