Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
16.999 Ft

Tuya WIFI automatikus öntözőeszköz Intelligens időzített csepegtető öntözőrendszer támogatása Távoli APP vezérlés kerti terasz cserepes növényekhez

Termékkód: E23983
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 170
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
16.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Az intelligens automata öntözőberendezés egyszerű beállításokkal rendszeresen és mennyiségileg öntözheti a növényeket. Még ha hivatáson vagy kint van, nem kell aggódnia a pilóta nélküli öntözés miatt. Alkalmas otthonra, irodába, kertbe, teraszra, laboratóriumba, mezőgazdaságba stb.

Jellemzők:
Automata öntözés: Intelligens öntözőberendezés, amellyel rendszeresen és mennyiségileg képes öntözni a cserepes növényeket, még akkor is, ha hivatáson vagy kint van, nincs hogy aggódjon a pilóta nélküli öntözés miatt.
Távvezérlés: Támogatja az APP (Tuya vagy SmartLife) vezérlést, beállíthatja az öntözés gyakoriságát, egyszeri öntözési időt, időzített öntözést stb., iOS és Android rendszerrel kompatibilis.
Gyökér öntözés:A csepegtető közvetlenül a talajba illeszthető, így kényelmesen befecskendezhető a víz közvetlenül a növény gyökereibe, nagy hatékonysággal és nem károsítja a növényeket, állítható szeleppel a testreszabható vízáramlás érdekében.
USB tápegységek: 5V egyenáramú tápegységek, nem kell tölteni vagy cserélni az akkumulátort, hosszú élettartamú, kényelmesebb a használat.
Memória funkció: Az eszköz automatikusan bekapcsol és csatlakozik a hálózathoz áramkimaradás után, így nincs szükség újrakonfigurálásra.
Kényelmes és praktikus: Komplett tartozékokkal érkezik, könnyen összeszerelhető és használható, gyorsan elkészítheti saját öntözőrendszerét. Egy öntözőkészlet 16 cserepes növényt képes öntözni.
Széleskörű alkalmazás:Kicsi és könnyű, nem foglal helyet, tökéletes otthoni használatra, irodában, teraszon, erkélyen, laboratóriumban stb. Levehető kampóval, amely lehetővé teszi a könnyű felfüggesztést.

Műszaki adatok:
Szín: Fehér
Anyag: ABS
WIFI: 2,4G
Névleges teljesítmény: 5V, 1A
Nyomás: ≥30PSI (200KPA)
Zaj: ≤42dB (300mm)
Emelés: ≥2m
Szívás: ≥1.5m
Üzemi hőmérséklet: 4-45
Méret: 130 * 87 * 43 mm
Tétel súlya: 210 g / 7,4 uncia
Csomag mérete: 200 * 200 * 65 mm
Csomag súlya
: 680 g

Csomaglista:
1 * gazda
1 * 
vízcső
16 * Állítható göncölő
16 * F
ix földelő dugó
16 * Ültető cső

1 * Csővágó
1 * Réz szűrő
1 * Rozsdamentes acél kampó
1 * Horogcsavar
1 * USB-kábel
1 * Használati útmutató (angol/német/francia/olasz/spanyol)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére