Menü

owl-carousel

Ulefone Armor X7 – Android 10, NFC és vízálló kivitel szinte filléres áron!

Ulefone Armor X7 – Android 10, NFC és vízálló kivitel szinte filléres áron!

Új, szuperolcsó strapamobil érkezett az Ulefone Armor X7 személyében, ami komoly vízállóságot, 4G-t, Android 10-et és NFC-t kínál 30 ezer Ft körüli áron!

Az Ulefone Armor X7 egy kifejezetten kompakt, 5 colos IPS kijelzőt kapott hagyományos HD (1280×720) felbontással, ami ebben a méretben tökéletesen elegendő is. Persze nem a megjelenítőn van a fő hangsúly egy ilyen telefon esetében, hanem többek között az ellenálló kivitelen, ami tökéletesen adott is ebben az esetben. A masszív külső borítás miatt jól bírja a mobil az ejtéseket, az IP68/IP69K tanúsítványok pedig a por- és a vízállóságot garantálják, tehát az X7 simán víz alá meríthető, ha éppen úgy hozza a helyzet.

 

Fotózni a 13 MP-es hátlapi vagy az 5 MP-es előlapi kamerával tudunk, akár víz alatt is, utóbbival pedig az arcfelismerés is működik, ha esetleg valamiért ezt részesítenénk előnyben a hátlapi ujjlenyomat-olvasóval szemben.

A készülék egy egész méretes, 4000 mAh-s akkumulátort kapott, és friss Android 10-et futtat már gyárilag, ami természetesen magyarul is tud.

A mobil hardvere nem túlzottan erős, de a négymagos Helio A20 chipset azért megállja a helyét hétköznapi felhasználás során. Egy modern, kis fogyasztású egységről van szó, amit különféle mesterséges intelligenciával kapcsolatos képességekkel is felruháztak, és olyan 4G modemet kapott, ami a világ minden táján használható, vagyis az összes hazai hálózati sávot ismeri a telefon. RAM-ból 2 GB áll rendelkezésre, a belső tárhely pedig 16 GB-os és bővíthető.

Az Armor X7 számos modern kapcsolódási lehetőséget kínál, a már említett 4G mellett van kétsávos WiFi 802.11a/b/g/n/ac (2,4+5GHz), Bluetooth 5.0, fejlett navigációs rendszer (GPS+Glonass+Galileo), valamint NFC is, ami a középkategóriában is ritka, a belépőszinten pedig szinte példa nélküli. Utóbbival akár a mobilfizetés is működik. Említést érdemel még a VoLTE támogatás, az AW8736 Hi-Fi chip, a jack csatlakozó megléte, az FM rádió, valamint az extra oldalsó gomb, amit különféle funkciókra tudunk beállítani.

Tartalomhoz tartozó címkék: Android

Keresés