Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
17.999 Ft

USB űrhajós projektor Starry Sky Galaxy Stars projektor éjszakai fény LED lámpa

Termékkód: PAA5125
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 180
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
17.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Cím:
Űrhajós projektor Starry Sky Galaxy Stars projektor Éjszakai fény LED lámpa hálószoba dekorációhoz Dekoratív éjszakai lámpák

Jellemzők:
【Űrhajós csillagköd projektor】: A színes és kiszámíthatatlan köd számos színkombinációban kapható, és villogó csillagfényekkel van díszítve. távirányítóval vagy gombokkal kapcsolható. A nagy felbontású csillagfény-galaxist a falra és a mennyezetre vetítik, így úgy érzi, mintha a hatalmas galaxisban lennél, romantikus légkört teremtve, és élvezheti a szabadidejét.
【Két vezérlési mód】: A csillagos égbolt fényének két vezérlési módja van: a vissza gomb és a távirányító. A hátoldalon található gomb csak a világítást kapcsolhatja be, a Köd és a Csillagos égbolt üzemmódját válthatja, és hosszan megnyomva kikapcsolhatja; A távirányítóval állítható a köd és a csillagos ég színe, fényereje és villogási gyakorisága, valamint váltható a gép és az időzítés beállítása. A legkényelmesebb távirányító élményt nyújtja.
【Innovatív dizájn és egyedi megjelenés】: Az űrhajós megjelenése újszerű és egyedi, a csillagos égbolt és galaxis témát visszhangozza, és elvezeti Önt a hatalmas csillagos égbolt felfedezéséhez. Az űrhajós feje, amely mágneses vonzással 360°-ban elforgatható, lehetővé teszi a köd korlátok nélküli bárhová kivetítését. Ezen kívül az űrhajós holdbázisa levehető, a karok mozgathatóak, különféle pózok felvehetők, ami szintén jó dekorációs dísz.
【Multi-Function Design】: Hozzon egy romantikus, csillagos éjszakát. A csillagfény állítható fényerősségű éjszakai fényként, hálószoba hangulatvilágításaként, nappali kanapéasztal-dekorációként, autós hangulatvilágításként, játékszoba dekorációs lámpáként, kis házimozi villogó lámpájaként, dolgozóasztalként és számítógépes asztali dekorációként használható. A csillagvetítőt használhatod a babaszobában/hálószobában/autóban/sátorban/nappaliban/kis házimoziban/karácsonyi/valentin-napi randevúban/játékteremben/tanulmányi szobában/számítógépes szobában stb.
【Remek ajándékötlet gyerekeknek és felnőtteknek】: Szülőként szeretne gyönyörű éjszakát teremteni édes fiújának/lányának? Fiaként/lányaként szeretne egy pihentető, kényelmes éjszakát a szüleinek, hogy csökkentse a stresszt és a fáradtságot? Szeretnél meglepni a barátnődet/barátodat? Ideális ünnepi ajándék kedveseinek, gyerekeinek, családjának és barátainak.

Specifikáció:
Anyag: ABS/PC/PVC
Termék színe: Fehér
Lézer hullámhossz: 532nm
LED Teljesítmény: < 5W
Vezérlési mód: Távirányító
Távirányító hatótávolsága: <5 méter (Legjobb távolság)
Tápegység: USB 5V
Munkabemenet
: 5V-1A
Termékméret : 120*113*228mm

Csomaglista:
1* Űrhajós vetítőlámpa
1*Tápkábel
1*Útmutató
1*Távirányító

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére