Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
32.999 Ft

Vezeték nélküli napelemes TPMS gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer 6 külső érzékelővel 4-6 gumiabroncshoz

Termékkód: K13675
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 330
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
32.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Solar Power & USB töltés: Az intelligens vezeték nélküli rendszer 2 töltési móddal biztosítja, hogy a gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer folyamatosan működjön, az újratölthető lítium akkumulátor az áramellátás érdekében megnövelheti a gumiabroncsok élettartamát. A napelemes és az USB-s töltés búcsút int a hagyományos vezetékezéstől.
Alkalmas 4-6 gumiabroncshoz: Valós idejű monitorozás a hőmérséklet és a nyomás nagy pontossággal 4-6 gumiabroncshoz egyidejűleg, és automatikusan megváltoztathatja a megfelelő adatokat, az LCD kijelző mód biztosítja a nagy felbontású arányt és garantálja a nagy felbontást és a fröccsenésmentességet képernyő állapota.
Pontos szenzorcsatlakozás: A TPMS az USA-ból származó chipek kialakítását alkalmazza a jobb, stabilabb és pontosabb jelátvitel érdekében. Könnyű súlyú kialakítás az érzékelőhöz a könnyű telepítés érdekében. Támogatja a gumiabroncs pozíciócsere funkciót. Az IP5K4K érzékelő vízálló fokozata elkerülheti a különféle zord éghajlatokat. (Opcionálisan vásárolható átjátszó, amely alkalmas a jel erősítésére, ha a távolság meghaladja a 6 métert, és a jel gyengül a vett jel megbízhatóságának biztosítása érdekében.)
Kiegyensúlyozott gumiabroncsnyomás: A rendszer támogatja az üzemanyag-megtakarítást, a légszivárgás előrejelzését és a gumiabroncsok kopásának csökkentését, valamint kiegyensúlyozza a gumiabroncsnyomást, ami garantálja a biztonságos vezetést. A rádiófrekvenciás vezeték nélküli technológiával felszerelve automatikusan riaszt, ha a gumiabroncsok nyomása és hőmérséklete rendellenes. Két nyomásegységgel "PSI,BAR" és két hőmérsékleti egységgel "℃,℉" opcióhoz. Kérjük, csavarja le az érzékelőt, hogy újra illeszkedjen, vagy indítsa el az autót méterekre, ha az érzékelők egyik értéke első alkalommal nem jelenik meg.
 
Műszaki adatok:
Szín: Fekete
anyag: Műanyag
kijelző paramétere:
Működési hőmérséklet: (-20 ℃ -70 ℃)
Feszültség: 3,7 V
Átviteli frekvencia: 433,92 MHz ± 20 MHz
Súly: 95 g

Érzékelő paraméter:
Működési hőmérséklet: 10 ℃ - 20
Nyomástartomány: 0-3,5 bar
Feszültség: 2,0-3,6 V
Átviteli frekvencia: 433,92MHz±20MHz  
Akkumulátor élettartama: 2 év
Súly : 9,5g

Csomaglista:
1 * Készlet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére