Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
49.999 Ft

Vezetéknélküli napelemes akkumulátoros biztonsági kamera 3 MP WiFi színes éjszakai látással, PIR emberérzékeléssel, kétirányú hanggal, távoli hozzáféréssel - Fehér

Termékkód: S6133-W
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 500
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
49.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Leírás: A vezeték nélküli napelemes biztonsági kamera beépített újratölthető akkumulátorokkal (az akkumulátort nem tartalmazza) és a napelem panellel működik. A 355°-os vízszintes és 90°-os függőleges elforgatási tartomány és a 120°-os megtekintési angyal teljes 360°-os panorámaképet biztosít, éjjel-nappal élvezheti az 1080P full HD kép- és videófelvételt. A napelemes biztonsági kamera támogatja az éjszakai látást, a PIR mozgásérzékelést és a kétirányú hangzást.

Funkció:
Újratölthető akkumulátor és napelemes kamera:
A kültéri biztonsági kamera napelemről és újratölthető akkumulátorról gondoskodik, elegendő napfényben mindössze 5-8 óra alatt tölti fel az akkumulátort 99%-ra a napelemen keresztül. Az állítható fali tartó lehetővé teszi a napelem egyszerű felszerelését, és az évszakoknak és az időjárásnak megfelelően beállíthatja a tájolást, hogy a napelem maximális napfényt érje el.
3 MP és színes éjszakai látás: 2288*1288 felbontással kristálytiszta videót biztosít. Beépített 2db IR LED és 4db fehér LED, éjjellátó 20m/65ft-ig. Amikor a biztonsági kamera mozgást észlel, a fehér LED kigyullad, és az éjszakai látás fekete-fehér IR módból színes módba mutatja a színes videót. 
Pan & Tilt távirányító és 120° szélesebb objektív:Ez a 3 megapixeles, élő nézetű kültéri biztonsági kamera 355°-os panorámával és 90°-os döntéssel, valamint 3x-os digitális zoommal (nincs optikai zoommal), valamint egy 120°-kal szélesebb objektívvel nagyobb látómezőt biztosít, így az APP-on szabályozhatja az irányt. telefon. Figyelje otthonát minden irányban, és érezze magát nagyobb biztonságban!
PIR mozgásérzékelés: Az intelligens PIR emberészlelési technológia csökkenti a téves riasztást. Amikor a térfigyelő kamera emberi mozgást észlel, más levelek vagy rovarok nem váltják ki a riasztást, és az alkalmazás értesítése azonnal megjelenik az okostelefonon.
Tiszta kétirányú hang és IP66 időjárásálló:A napelemes biztonsági kamera beépített mikrofonja és hangszórója, amely folyamatosan kétirányú, nagy hűségű beszélgetést biztosít. Valós idejű videóbeszélgetést folytathat az APP-on keresztül bárkivel, aki a kamera előtt áll, bármilyen alkalommal és helyzetben. Az IP66 vízálló házzal ellátott kültéri biztonsági kamera -15 ℃ és 60 ℃ közötti hőmérsékletet képes ellenállni, és továbbra is jól működik zord időjárási körülmények között, mint például erős esős , havas, stb

Jellemzők:
Érzékelő. 1/2,7” képérzékelő
Tömörítési formátum: H.265
Pixel: 2288*1288 3MP
Észlelési mód: PIR + radar kettős érzékelő érzékelés
Észlelési szög: 120°
Riasztási mód: A kettős érzékelő megerősítése riasztási üzenetet küld a mobiltelefonra
Kardánszög: Vízszintes 355° Függőleges 90°
Forgási sebesség: 55°/sec vízszintes 40°/sec függőleges
Színes éjszakai látás: Megvilágítás 0,00001LUX
Infravörös fény: Infravörös LED távolság 65 láb
Fehér fény: Fehér LED távolság 65 láb
Beépített hangszóró: 3W
Beépített mikrofon: Megfigyelési tartomány 10M
gyújtótávolság: 3,6mm
Betekintési szög: 120°
Felhős tárhely: Felhős tárhely (riasztásrögzítés)
Helyi tárhely: TF kártya 128G-ig (A kártya nem tartozék)
Tápellátás mód: Napelem + akkumulátor (nem tartozék akkumulátor)
Napelemes teljesítmény: 8W
Készenléti teljesítmény: 0,003W
Munkakörnyezet: Beltéri / Kültéri
Vízálló: IP66
Működési hőmérséklet: -15℃ ~ + 60℃
Üzemi páratartalom: 0% ~ 90% relatív páratartalom

Csomag mérete: 270*216*180 mm
Csomag súlya: 1953g

Csomag tartalma:
1*napelemes biztonsági kamera 
1*napelem
1*konzol
1*felhasználói kézikönyv
1*csavar zsák

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére