Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
168.999 Ft

WAINLUX JL7 lézergravírozó 10W lézerteljesítmény 10000mm/perc gravírozási sebesség

Termékkód: OS6824EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1690
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
168.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Szuper nagy teljesítményű lézermodul: A JL7 a legújabb kettős kompressziós dióda technológiát alkalmazza, amely valódi 10 W-os lézerteljesítményt képes elérni, képes egyszerűen levágni a 8 mm-es fenyőlemezt és a 8 mm-es fekete akrilt egyetlen lépéssel, más alacsony sűrűség esetén tárgyak vágása, egy szelet torta a JL7 modellhez, két beépített lézerdiódával, a rozsdamentes acél gravírozásával is könnyű és egyszerű.
Nagyobb pontosság: A WAINLUX JL7 lézervágó egy 0,08 mm*0,05 mm-es ultrafinom tömörítési pontot alkalmaz, így részletgazdag és élénk gravírozási képeket készít, emellett a mozgási pontosság elérheti a 0,01 mm-t is, amivel könnyedén gravírozhatja a fényképet 1:1 arányban. .
Fejlett 32 bites chip: A belső firmware-optimalizálás révén a JL7 közvetlenül használhat olyan piacra kiforrott szoftvereket, mint a Lightburn és a LaserJRBL, amelyek nagyszerűek a professzionális gravírozók számára, a műveleti lépések leegyszerűsödnek, a művelet nehézségei és időköltségei pedig csökkennek, csak csatlakoztatni és játszani; Természetesen ez a gép támogatja a saját fejlesztésű kezdőknek szóló natív programot is, amely könnyen és egész életen át ingyenesen használható.
Széles körű szoftverkompatibilitás: A JL7 gép kompatibilis a LightBurn és a LaserGRBL (nem támogatja a mac-et) szoftverrel. Ingyenes adatátvitel BT, USB adatkábel vagy TF kártya segítségével. A WAINLUX saját fejlesztésű APP egy kezdőbarát szoftver, amely könnyen használható és hatékony. 
Moduláris felépítés: A moduláris felépítés és a hozzá tartozó összeszerelési oktatóvideó megkönnyíti a kezdők számára is, hogy 8 percen belül elvégezzék az összeszerelést. Az egyes alkatrészek független megkülönböztetésének köszönhetően könnyen elvégezhetjük a cserét és a frissítést.

Specifikáció:
Modell: JL7
Munkaterület: 400x400mm
Gépteljesítmény (elektromos teljesítmény): <60W
Gravírozási pontosság: 0,05mm
Hőelvezetési módszer: léghűtés
Lézerteljesítmény: 10W Spot kompresszió
lézer Hullámhossz: 455nm
Lézermodul fókuszálási sebesség: spot tömörítés
Gravírozási sebesség: < 100mm/s
Képformátum: JPEG/BMP/PNG/JPG/GIF
Vektoros formátum: DXF/PLT/HPGL
Támogatási szoftver: GRBL, LaserGRBL, LightBurn
Támogatott operációs rendszer: Xin Jia platform (windowsOS, macOS, Android, IOS); 
GRBL szoftverplatform (windowsOS, macOS)
 Megjegyzés: A LaserGRBL szoftver ideiglenesen nem támogatja a macOS-t.
Motor: léptetőmotor
Motor meghajtó: léptetőmotor meghajtó chip
Processzor: 32 bites nagy sebességű MCU
Vágóanyagok: karton, fa, szövet, bőr Gravírozási
anyagok: a legtöbb nem átlátszó anyag, mint például karton, fa, szövet, bőr, kő, kerámia, rozsdamentes acél (csak világos foltok tömöríthetők); az átlátszó anyagok, például az üveg, feketítés után is gravírozhatók.
Termék mérete: 60,5x60,3x15,6 cm
Termék súlya: 3,5 kg
Csomag mérete: 64,5x26,5x18,7 cm
Csomag súlya: 5,2 kg

Csomagolási lista:
1 x JL7 lézergravírozó készlet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére