Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
13.999 Ft

WiFi termosztatikus intelligens aljzat mobiltelefon SmartLife APP távirányító kompatibilis a Google Assistant és Alexa hangvezérléshez

Termékkód: E22594EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 140
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
13.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a termék egy alkalmazás által vezérelt, programozható termosztát, amely segít az energiamegtakarításban és a kényelmes tartózkodásban, kompatibilis a legtöbb csatlakozóval ellátott fűtési vagy hűtési alkalmazással, beleértve a hordozható térfűtőket, infravörös fűtőtesteket, olajjal töltött radiátorokat, elektromos kandallófűtőket, ablakklímákat. , párologtató hűtők, mocsári hűtők stb.

Jellemzők:
APP Control: Az ingyenes SmartLife APP segítségével vezérelheti az intelligens csatlakozókhoz csatlakoztatott eszközöket, bárhol van internet-hozzáférése.
Programozható termosztát mód: Egyszerűen beállíthatja az ütemezést, a hőmérsékletet és az időzítőt okostelefonjával. Érintse meg a "Heti program" elemet a 7 napos rugalmas ütemterv beállításához, naponta 4 időszakot lehet beállítani. Nyomja meg és tartsa lenyomva a hét ikont az aktuális beállítások másik napra másolásához.
Egyszerű termosztát üzemmód: Válassza ki a fűtési vagy hűtési módot, majd állítsa be a célhőmérsékletet. FONTOS: az egyszerű termosztát üzemmód aktiválásához be kell állítania a célhőmérsékletet, még akkor is, ha az aktuális célhőmérséklet már a kívánt hőmérséklet!
Visszaszámlálás mód: Érintse meg a gombot a Visszaszámlálás mód kiválasztásához, amely 1-60 percig áll rendelkezésre. Meleg tippek: Ha azt szeretné, hogy az aljzat a beállított idő után bekapcsoljon, először manuálisan kapcsolja ki az aljzatot, majd állítsa be a visszaszámlálási módot, és fordítva.
Időzítési funkció: Az "okos élet" időzítési funkcióján keresztül beállíthatja a kapcsolási állapotot, amely energiatakarékosabb, ugyanakkor ésszerűbb és rendszeresebb.
Hőmérséklet szabályozás:Testreszabhatja a hőmérséklet és az idő beállításait a távirányító bonyolult manipulálása nélkül. Két ℃ és ℉ hőmérsékleti egység kapcsolható, és hőmérséklet-kalibrációs funkcióval.
Hangvezérlés: kompatibilis a Google Assistant és az Alexa hangvezérléssel.
Túlméretes terhelés: nagyobb, max 16A terhelés, több eszköz támogatása.
Kompatibilis készülékek: Fali panelfűtés, ablakklíma, elektromos kandalló, mocsárhűtő, olajos radiátor, fűtés, padlásventilátor.

Többféle biztonsági garancia: 
1. Beépített biztosítékok a túlterhelés elleni védelem érdekében, 90-250 VAC 16A maximális terhelés mellett.
2. Alacsony feszültségű táplálás a 3,5 mm-es hőmérséklet-érzékelő porthoz, nincs áramütés veszélye, biztonságosabb a használat. 
3. Nagy biztonságú aljzatok családok és gyermekek számára.

Műszaki adatok:
Név: Termosztatikus intelligens aljzat
bemeneti feszültsége: 90-250,0 V
Üzemi frekvencia: 50 Hz/60 Hz
Hőmérsékletszabályozás Kimenet: 90-250,0 V, Max.16A
Névleges teljesítmény (EU): 230 VAC/15A/3450W
Hőmérséklet tartomány /50Hz 20 ℃ - +70 ℃
Hőmérséklet érzékelők hossza: 0,55 m
Adatátvitel: WiFi/BT
APP: SmartLife, elérhető az App Store-ban és a Google Playen
Kompatibilitás: iOS és Android
Tétel méret
: 89 * 80,5 * 34 mm
Csomagméret
: 108 * 78 * 110 mm
Csomag súlya: 180 g

Csomagolási lista:
1 * Intelligens foglalat

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére