Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
47.999 Ft

WLtoys WL915-A 2.4G RC csónak 45km/h sebesség - Többszínű

Termékkód: RM13976
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 480
Nem értékelt
Gyártó: Wltoys
Szín
Akkumulátor száma
1
47.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ha szereted az RC hajót, soha nem hagyod ki ezt az RC hajót. Ez a hajó tud balra/jobbra fordulni, előre-hátra tud menni, fantasztikus és könnyen használható. A csónak könnyedén eléri a 45 km/h sebességet. Lehetővé teszi, hogy Öntől távol élvezze a hajózást, mivel az ellenőrzési tartomány körülbelül 80-100 m. Ezzel az RC hajóval biztosan felejthetetlen nyara lesz a tengerparton! Készülj fel, hogy élvezd!

Jellemzők:
[45 km/h nagy sebesség] A hajó hegyes formájú kialakítást kapott, aminek köszönhetően a hajótest csökkenti magának a hajónak az ellenállását a vitorlázási folyamat során, ami gyorsabbá és könnyebbé teszi a vitorlázást.
[2,4 GHz-es távirányító] A nagy hatásfokú motorok használatával a nagy hatásfokú energiaátalakító eszközök energiahatékonyabbak és erősebbek, mint a hagyományos motorok. A sebesség elérheti a 45 kilométert óránként.
[11,1 V 1200 mAh akkumulátor] Nagy kapacitású lítium akkumulátor konfiguráció, akár 15 perc játékidő, beépített védőkártya, a töltés és a kisütés biztonságosabb.
[Funkció] Teljes skálázás előre és hátra, balra és jobbra fordulás, A kormány beállítása megtörténik, a bal és jobb kormányzás finomhangolása, automatikus átfordítása és alacsony feszültségű riasztás. Rugalmas és ingyenes vitorlázás.
[Garancia] Ha bármilyen probléma merül fel, kérjük, időben lépjen kapcsolatba üzletünkkel. Megnyugtató megoldást adunk Önnek.

Műszaki adatok:
Cikk Márka: WLtoys
Modell: WL915-A
Tétel: RC csónak
Max sebesség: 45km/h
Anyag: Műanyag, Elektronikus rész
Frekvencia: 2.4G
Akkumulátor: 11.1V 1200mAh
Töltési idő: Körülbelül 100 perc
Működési idő: Körülbelül 10-15 perc
Vezérlési távolság: 80-100 m
Távirányító elem: 4 * AA elem (nem tartozék)
Funkció: Előre/hátra/Balra forgatás/Jobbra forgás/Automatikus átfordítás/ Alacsony feszültségű riasztás
mérete: 43*17* 12 cm

Megjegyzés:
* Ne töltse túl vagy merítse túl az akkumulátorokat. Ne tegye a magas hőmérséklet mellett. Ne dobd tűzbe. Ne dobja vízbe.
* Előfordulhat eltérés a kézi mérés miatt, vagy enyhe színeltérés a fényképezés körülményei miatt. Köszönöm a megértést.


Csomag információ:
Csomag mérete: 48,8 * 14,3 * 25,5 cm
Csomag súlya: 1497 g
Ajándékdoboz

Csomagolási lista:
1 * RC csónak
1 * Távirányító
1 * Akkumulátor
1 * USB töltőkábel
1 * Tartalék propeller
1 * Kulcs készlet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére