Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
27.999 Ft

WOYO PL006 Modul Drive auó hiba azonosító meghajtó szimulátor mágnesszelepek léptetőmotor automatikus jelszimulátor gyújtótekercs tesztelő 4,5 hüvelykes LCD képernyővel

Termékkód: K22280
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 280
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
27.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

4,5 hüvelykes LCD-kijelző, többparaméteres teszteléssel és többoldalas váltási kialakítással, kiválaszthatja, hogy a teszteléshez szükséges oldalra váltson, és beállíthatja a szükséges tartományokat. Többfunkciós kialakítás, négyszöghullámok, szinuszhullámok, mágnesszelepek, gázpedálok, oxigénérzékelők, közös nyomócsöves jelek, léptetőmotorok és fojtószelepek tesztelése. Széleskörű alkalmazások, ≤ 12 V-os elektronikai alkatrészekhez: autók és motorkerékpárok, érzékelők, műszerek, elektronikus játékok stb.

Jellemzők:
4,5 hüvelykes LCD-kijelző, többparaméteres teszteléssel és többoldalas váltási kialakítással, választhat, hogy a teszteléshez szükséges oldalra vált, és beállíthatja a szükséges tartományokat.
Többfunkciós kialakítás, négyszöghullámok, szinuszhullámok, mágnesszelepek, gázpedálok, oxigénérzékelők, közös nyomócsöves jelek, léptetőmotorok és fojtószelepek tesztelése.
Négyszög- és szinuszhullám-teszt, automatikusan leolvassa a reosztát ellenállásértékét, és kijelzi a reosztát kimeneti analóg ellenállását a szabályozás során.
Hajtási teszt gyújtótekercs, beleértve a független gyújtást, a tekercs típusát és a modul típusát. A 2P gyújtótekercset nem lehet tesztelni.
Vezetési teszt üzemanyag-befecskendező, beleértve a benzinüzemű autó 12 V-os üzemanyag-befecskendezőjét.
Hajtsa meg és tesztelje a mágnesszelepeket és az üzemanyag-adagoló szelepeket, amelyeket különféle teljesítményarányok vezérelnek. Az elektromágneses tekercs meghajtó árama 0 és 10 A között van.
Különböző terhelési arányokkal vezérelt motorok, karbamid-szivattyú motorok stb.
hajtása és tesztelése. Üresjárati léptetőmotorok, műszer léptetőmotorok, fényszóró-követő kormányléptetőmotorok stb. meghajtása és tesztelése.
Beépített PWM jel, állítható kimeneti frekvencia, amplitúdó és munkaarány. Különböző munkaciklus-érzékelők szimulálására szolgál, mint például légkondicionáló nyomásérzékelő (munkaciklus típus), légáramlásmérő (munkaciklus típus), stb. 12 V
tápfeszültség , fordított csatlakozással és túláramvédelemmel.
Széleskörű alkalmazások, ≤ 12 V-os elektronikai alkatrészekhez: autók és motorkerékpárok, érzékelők, műszerek, elektronikus játékok stb.

Műszaki adatok:
Név: Modul meghajtó 
Anyaga: műanyag
Elektromágneses tekercs hajtóáram: 0-10A
Kimeneti frekvencia: 1HZ-100KHZ
Üzemi ciklus: 1%-100%
Jelfeszültség: 0.1V-10V
Reosztát ellenállás: 0-10kΩ
Csomag mérete: 185 * * 33 mm
Csomag súlya: 267 g

Csomagolási lista: 1 * Modul meghajtó
1 * Csatlakozás tábla
5 * Banándugó
1 * Tápcsatlakozó
3 * Bekötési sorkapocs
1 * Gázpedál csatlakozó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére