Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
23.999 Ft

X8 4K Digital Media Player Mini TV Box Reklámgép TF Card U Lemezlejátszás H.265/HEVC Loop Play Automatikus lejátszás távirányítóval

Termékkód: V10385EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 240
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
23.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Növelje
a TV-képességet: A TV-t videók, zenék és fényképes diavetítések lejátszásának lehetőségével hozza létre USB-meghajtóról vagy TF-kártyáról. Egyszerű és intuitív kezelés, bárki használhatja.
4K videolejátszó: Kompatibilis a 4K és 1080p tévékkel, kivetítőkkel és monitor kijelzőkkel. Zökkenőmentesen tud lejátszani akár 4K*2K videókat HD kimeneten. Támogatja az analóg TV-k kompozit AV-kimenetét is.
U Lemez- és TF-kártya lejátszás: Médiafájlok lejátszása USB flash meghajtókról vagy USB merevlemezekről 4 TB-ig, vagy TF kártyákról 516 GB-ig. Támogatja a FAT32, exFAT és NTFS fájlrendszereket.
Digitális jelzések:Támogatja az automatikus lejátszást és a loop lejátszást, valamint a folytatást az utolsó megállóhelytől. Kiválóan alkalmas digitális feliratozási alkalmazásokhoz, mint például éttermi menütáblák, lobby üdvözlő videók, művészeti és múzeumi installációk stb.
Távirányító: A mellékelt távirányító segíti a reklámdoboz egyszerű irányítását. Az infravörös interfésszel csatlakoztatható infravörös távoli hosszabbítókábelhez, és elrejti a dobozt. (A hosszabbítókábel-vevőt külön kell megvásárolni.)

Műszaki adatok:
Rendszer: Android 6.0
CPU: Rockchip 3228A Négymagos ARM Cortex-A7 1,5 GHz-ig
GPU: Négymagos ARM Mali-400 GPU 750MHz-ig+(DVFS)
Videó dekódolás: Minden népszerű formátum a piacon és felbontás akár 4k*2k
Energiafogyasztás: Készenléti 1W és működő 8W
Szín: Fekete
Csomag mérete: 7,5 * 6,4 * 1,4 cm
Csomag 
súlya : 64 g

Csomaglista:
* Médialejátszó
1 * HD kábel
1 * Távirányító
1 * Tápadapter
1 * Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére