Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
38.999 Ft

YDJ-D843-YW 2,4 GHz-es 4WD távirányítós 40km/h terepjáró teherautó - Piros, 2 akkumulátor

Termékkód: RM14680R-2
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 390
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
Akkumulátor száma
38.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
4WD terepautó: Ezt a távirányítós autót terepjáró kalandokhoz tervezték, 4 kerék meghajtású rendszerrel, amely kiváló tapadást és stabilitást biztosít különböző terepen. Könnyedén meghódít egyenetlen utakat, füvet, homokot és még sziklás felületeket is.
2,4 GHz-es teljes arányos vezérlés: A távirányítós autó 2,4 GHz-es frekvencián működik, biztosítva a stabil és interferenciamentes kapcsolatot az adó és az autó között. A teljesen arányos vezérlés precíz kormányzást és gázvezérlést tesz lehetővé, valósághű és magával ragadó vezetési élményt nyújtva.
Nagy sebesség: 40 km/h végsebességgel ez a távirányítós autó a sebesség szerelmeseinek készült. Nyílt tereken és pályákon keresztül száguldhat, izgalmas és adrenalint pumpáló élményeket nyújtva gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
Ajándékok gyerekeknek és felnőtteknek: Ez a távirányítós autó mind a gyerekek, mind a felnőttek számára alkalmas, akik szeretik a távirányítós autókat és az off-road kalandokat. Remek ajándék lehet születésnapra, ünnepekre vagy bármilyen különleges alkalomra, örömet és izgalmat okozva a megajándékozottaknak.
3 világítási mód: Az autó burkolata LED fényszórókkal, LED tetőlámpákkal és LED hátsó lámpákkal van felszerelve. Három sebességes üzemmód: állandó fény, lassú villogás, gyors villogás. Ezek a világítási módok hűvös és stílusos megjelenést kölcsönöznek az autónak, így nappali és éjszakai vezetés közben is látványossá teszik.

Műszaki adatok:
Cikk neve: Távirányító autó
fő anyaga: fém, PA, nejlon
Frekvencia: 2,4 GHz
Akkumulátor: 7,4 V 1300mah
Sebesség: 40 km/h
Motor: 390 Nagy sebességű szénszálcsiszolt motor
Töltési idő: 3-3,5 óra
Üzemidő: 15 -18 perc
Szervo: 5 vezetékes 17G digitális szervo
ESC: 35A ESC (fröccsenésgátló)
távirányító távolság: ≥80 méter
Távirányító elem: 3 * AA elem (nem tartozék)
Méret: 21 * 35 * 15 cm
Súly: 1160 g

Megjegyzés:
* Ne töltse túl vagy merítse túl az akkumulátorokat. Ne helyezze a magas hőmérséklet mellett. Ne dobd a tűzbe. Ne dobja a vízbe.
* Előfordulhat eltérés a kézi mérés miatt, vagy enyhe színeltérés a fényképezés körülményei miatt. Köszönöm a megértést.

Csomaginformációk:
Csomag mérete: 35,5*18,8*26cm
Csomag súlya: 1900g
Ajándékdoboz

Csomaglista:
1* Távirányítós autó
1* Távirányító
1* Akkumulátor
1* Kiegyensúlyozó töltő
1* Csavarkulcs
1* Egyéb tartozékok
1* Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére