Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
35.999 Ft

2 az 1-ben digitális oszcilloszkópos multiméter 48 MSa/s mintavételezési sebesség 10 MHz sávszélesség 9999 valós RMS 2,8 hüvelykes IPS színes kijelző

Termékkód: E23873
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 360
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
35.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a mérő integrált oszcilloszkóp és multiméter funkcióval rendelkezik, 2,8 hüvelykes, teljes nézetű, valódi színes IPS kijelzővel, 320 * 240 felbontással, nagy betűtípussal az egyszerű adatolvasás érdekében, és a fényerő állítható kialakítása lehetővé teszi, hogy különféle mérésekhez használható összetett környezetben . Támogatja a multiméter AC/DC feszültség, AC/DC áram, ellenállás, kapacitás, dióda, frekvencia és hőmérséklet mérési és be-ki teszt funkcióit. És a teljes hullámforma mérés oszcilloszkóp funkciói, egycsatornás 10 MHz-es sávszélességgel és 48 MSa/s valós idejű mintavételi sebességgel. 3 trigger mód: automatikus, normál (folyamatos) és egyszeri. Intelligens kiégésbiztos, automatikus mérés kézi méréssel kapcsolható, automatikus leállítás, angol és kínai nyelven állítható, alacsony akkumulátor-melegedés, számítógépes átvitel támogatása.

Jellemzők:
Prémium anyag:
A ház ABS és TPE anyagból készült, dupla fröccsöntéssel és megerősített szerkezettel, zuhanás- és ütésálló, hosszú élettartammal.
2,8 hüvelykes IPS színes kijelző: 2,8 hüvelykes teljes nézetű, valódi színes IPS kijelző, 320 * 240 felbontással, nagy betűtípussal az egyszerű adatolvasás érdekében, és a fényerő állítható kialakítása lehetővé teszi, hogy összetett környezetben is alkalmazható különféle mérésekhez.
2 az 1-ben kialakítás: Támogatja az oszcilloszkóp és a multiméter kettős üzemmódú váltását. Az oszcilloszkóp interfész automatikusan lekéri a mérési hullámformákat, a multiméter interfésze pedig átkapcsol a kézi tartomány kiválasztására.
Multiméter funkció:Támogatja az AC/DC feszültséget, az AC/DC áramot, az ellenállást, a kapacitást, a diódát, a frekvencia- és hőmérsékletmérést, valamint a be- és kikapcsolt tesztet.
Oszcilloszkóp funkció: Az oszcilloszkóp automatikusan azonosítja a hullámforma típusát (szinusz- vagy négyszöghullám), és úgy állítja be a vezérlési módot, hogy pontosan jelenítse meg a bemeneti jel hullámformáját. 
Többfunkciós kialakítás: Támogatja a teljes hullámforma mérést, egycsatornás 10 MHz-es sávszélességgel és 48 MSa/s valós idejű mintavételi sebességgel. 3 trigger mód: automatikus, normál (folyamatos) és egyszeri. Intelligens kiégésbiztos, automatikus mérés kézi méréssel kapcsolható, automatikus leállítás, angol és kínai nyelven állítható, alacsony akkumulátor-melegedés, számítógépes átvitel támogatása.
Automatikus mérés:A hullámforma amplitúdójának és időalapjának automatikus azonosítása és beállítása, valamint a megfelelő hullámforma megjelenítése a képernyőn.
Kézi mérés: Manuálisan állítsa be az előre jelzett hullámforma feszültséget, időalapot, kurzor pozíciót, triggert, csatolási módot, szonda csillapítását és egyéb paramétereket; figyelje meg a hullámformát és olvassa le a kapcsolódó mérési értékeket.
Hullámforma tárolása és áttekintése: Az oszcilloszkóp automatikusan elmenti az aktuális mért hullámforma adatokat képek formájában, a memóriában elmentett futó számokkal. Csatlakoztassa az oszcilloszkópot a számítógépekhez úgy, hogy a TYPE-C adatkábelhez csatlakozik, kattintson az USB-lemezre, nyissa meg a képmappát a hozzáféréshez, vagy töltse le a hullámformát biztonságos helyre a számítógépekre, hogy kényelmesebb legyen a biztonsági mentés és elemzés.
Automatikus kikapcsolás:Az automatikus leállítási idő kiválasztható; a használat gyakorisága szerint választhat 15 perc, 30 perc, 60 perc, 120 perc, korlátozás nélkül (hosszan bekapcsolva).

Műszaki adatok:
Név: Oszcilloszkópos multiméter
Anyaga: ABS + TPE
Akkumulátor: 1 * beépített 2000 mAh akkumulátor (nem tartozék)
Kijelző (LCD): 9999 Számok
Tartomány: Automata/Manuális
Anyag: ABS+TPE
Frissítési sebesség: 3-szor/másodperc
RMS : igen
Adattartás: igen
Háttérvilágítás: igen
Alacsony akkumulátor töltöttség jelzés: igen
Automatikus kikapcsolás: igen
DC feszültség: igen
AC feszültség: igen
DC
áram: igen AC
áram: igen Ellenállás: igen
Kapacitás: igen
Frekvencia: igen
Hőmérséklet: igen
Dióda: igen
Folyamatosság: igen
Hőmérsékletmérés: -20 ℃ és 1000 ℃
Üzemi hőmérséklet: 0 ~ 40 ℃
Üzemi páratartalom: <75%
Tárolási 
hőmérséklet: -20 - 60 ℃
Tárolási páratartalom:! 80%
Cikk méret: 177 * 89 * 40 mm
Tétel súlya: 345 g
Csomag mérete: 
216 * 135 * 67 mm

Csomaglista:
1 * Oszcilloszkópos multiméter



 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére