Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
5.999 Ft

0-2000 UM nagy pontosságú LCD digitális autófólia, festékbevonat vastagságvizsgáló három szondamód nullázási kalibrációs funkcióval - Fekete

Termékkód: E24457B
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 60
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
5.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A mérőeszközt elsősorban fémbevonatok és bevonatok vastagságának mérésére használják, mint például festék/zománc/króm acélon, festék és anódoxid bevonat alumínium/réz felületén. Automatikusan felismeri a hordozó tulajdonságait. Használható bevonatok és festékek vastagságának roncsolásmentes mérésére. Az anyagfelület elengedhetetlen berendezése, széles körben használják a feldolgozóiparban, a fémfeldolgozó iparban, a vegyiparban, a kereskedelmi ellenőrzésekben stb. Laboratóriumban, műhelyben és kívül is stabilan működik.

Jellemzők:
Könnyű kezelhetőség:
 Beépített mágneses indukciós és örvénylő kettős elvű szonda, automatikusan azonosítja a mért fém hordozót, csak a mért felületre kell helyezni, automatikusan ki tudja számítani a bevonat vastagságát.
Digitális LCD kijelző: Digitális kijelző háttérvilágítással, támogatja a statisztikai adatok megjelenítését, átlag, minimum, maximum és szám. Ez a műszer legfeljebb 50 adatot támogat a statisztika folytatásához, amikor eléri az 50-et, a legfrissebb adatok váltják fel a legrégebbi adatokat, a statisztikai érték automatikusan frissül.
Három szondamód: Az automatikus (AUTO) mód, a mágneses indukciós (F) és az örvény (NFE) üzemmód három szondamóddal az igényeinek megfelelően válthat.
Mértékegységváltási funkció: Nyomja meg a mértékegységek mikronum, milliméter mm és mill mill közötti váltásához.
Nullázási kalibráció: A mérési pontosság javítása érdekében javasolt a műszer kalibrálása a nagyobb pontosság érdekében.
Többfunkciós kialakítás:Felszerelt akkumulátor töltöttség jelzővel és 3 perc működés nélküli automatikus kikapcsolás funkcióval, valamint a háttérvilágítás be- és kikapcsolásával.
Statisztikai kijelzés: A statisztikai kijelző funkcióval jól látható az átlag, minimum, maximum, szám. Ez a műszer legfeljebb 50 adatot támogat a statisztika folytatásához, amikor eléri az 50-et, a legfrissebb adatok váltják fel a legrégebbi adatokat, a statisztikai érték automatikusan frissül.
Szabványos alumíniumfólia: Alumíniumlappal és 6 db kalibrációs fóliával érkezik, különböző vastagságban: 0,05 mm, 0,25 mm, 0,10 mm, 0,50 mm, 1,00 mm és 2,00 mm, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.
Mérési objektum:A teszter a bevonat- és festékvastagság roncsolásmentes, gyors és pontos mérésére szolgál. Főleg a fémfelületen lévő nem vezető bevonat vastagságának, valamint a ferromágneses fémek (például vas, nikkel, kobalt stb.) nem ferromágneses bevonatának vastagságának mérésére szolgál, például az autó felületén lévő festék vastagságának mérésére. , fémalkatrészek bevonatvastagsága és így tovább.
Széleskörű alkalmazások: Széles körben használják a gyártásban, a fémfeldolgozó iparban, a vegyiparban, a kereskedelmi ellenőrzésekben stb. Stabilan működik laboratóriumban, műhelyben és más területeken is.

Műszaki adatok:
Név: Vastagságmérő
Anyag: ABS
Szín: fehér, fekete (opcionális)
Kijelző: LCD háttérvilágítású diaplay
Elem: 2 * 1,5V AAA elem(nem tartozék)
Mérési tartományok: 0-2000 UM
Mérési pontosság: ±(3% +1 UM)
Működési hőmérséklet: -10 ℃ és 50 ℃ között
Cikkméret: 85 * 40 * 30 mm
Csomag mérete: 90 * 55 * 42 mm
Csomag súlya: 82 g

Csomagolási lista:
1 * Vastagságmérő
6 * Kalibráló fólia
1 * Alaplap
1 * Útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére