Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 

Szállítási feltételek

 

 Postai szállítás Kínából

 

Terméked Kínából jön, de feladás előtt letesztelik az árut, amit kapni fogsz. Beszállítóinknak egy teljes QC (Quality Control), azaz minőségellenőrzési szakosztálya van erre. A csomagot is biztonságosan, gondosan becsomagolva adják fel, hogy az sérülésmentesen eljusson hozzád.

Ha mégis bármi sérülés, gond lenne akkor újraküldik, vagy kicserélik szó nélkül. Szállítási idő minimum két hét (átlagban 10-20 munkanap) - 10 000km-t utazik a csomag ez idő alatt. A szállítási költség előre fizetendő, a webáruház kiszámolja a termék kosárba helyezése után, de a termék adatlapon is megtalálod már.

Vásárolj KÖZVETLEN a kínai gyártóktól és nagykereskedőktől, gyártói áron! Globális árak, hazai kiszolgálás! Ez A-Z olcsóság! Egyedi rendelésre szállíttatunk. Utánvét szolgáltatás emiatt nem kivitelezhető.

 

 Szállítás EU Raktárból (A megjelölt áruknál)

 

Keresd a termék adatlapján az EU zászlót, szállítási módoknál az EU Forward-ot, vagy a termék nevében az "EU raktár" nevet! Kb 2-4 hetes szállítási idő. Ezen kívül nincsen +költség (Cserébe 1990Ft a szállítási díj, mert innen csak futárszolgálattal küldenek árut és így tartható a rövidebb szállítási idő csak)

Vásárolj KÖZVETLEN a kínai nagyker EU lerakatából!

Ha eddig féltél Kínából rendelni, akkor most itt a remek alkalom, hogy kipróbáld! Mi pedig megadjuk neked azt a biztonságot, amit senki más sem tud! A vásárló mindig a legjobbat érdemli! Nincs ez másként a garanciával sem, ezért vess egy pillantást arra, hogy milyen garanciával kapsz nálunk többet, mint máshol.

 

A bizonyosság a küszöbödön! Félsz, hogy nem érkezik meg hozzád a termék időben? Rettegéssel tölt el a tudat, hogy futhatsz a pénzed után? Nem mersz előre utalni, mert aggódsz, hogy nem kapsz a pénzedért semmit?

Kína igen messze van hazánktól, de egy percet sem kell aggódnod! Minden rendelésre kiterjed a 60 napos MEGÉRKEZÉSI GARANCIA! Abban a nagyon ritka esetben, ha a rendelésed nem érkezne meg hozzád a feladástól számított 60 napon belül (pl. elveszik a szállító cég hibája miatt), akkor jelezd ezt felénk. Mi pedig díjmentesen rendelünk egy újraküldést részedre (tehát ez nem kerül neked plusz pénzedbe az eddigieken felül). Amennyiben a készülék újra küldetése nem sikerülne részünkről, úgy visszatérítjük a tranzakciót.

Az oldal tetejére