Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 

Bemutatkozunk

OLCSÓ, MINŐSÉGI KÍNAI MOBILTELEFONOK ÉS EGYÉB TERMÉKEK A-Z-IG

Elképzelem, ahogy három fogalom feszül egymásnak az olvasó képzetében, amikor beleolvas bemutatkozó írásomba. A minőség, az olcsóság és a kínai gyártmány mindez egy mobiltelefonban, egy táblagépben, vagy mp3, mp4 lejátszóban. Létezik?

A sok éves tapasztalat, mióta ezekkel a kínai gyártmányú mobiltelefonokkal és egyéb elektronikai, telekommunikációs termékekkel foglalkozom, azt mondatja velem: határozottan igen! Ha már léteznek ezek a minőségi, de olcsó mobilok és egyéb készülékek, és kütyük, miért ne használnánk mi is, itt a gyártási helytől oly távol?

Még így is bőven megéri, gyártónak, forgalmazónak, vásárlónak egyaránt! Ezt a lehetőséget minden embernek tudnia kell. Neked is! Eltérően attól a felfogástól, ami a fogyasztói társadalomra jellemző a Kínából származó termékekkel kapcsolatban, azt kell mondanom, hogy a kínai gyártású mobiltelefonok igenis minőségi eszközök.

Ezek a mobil kütyük azolcsosag.hu weboldalunkon keresztül közvetlenül megvásárolhatók a forgalmazótól, az eredeti gyártmányú mobiltelefonokhoz képest töredék áron. Ám a legtöbb esetben, az eredetinél sokkal több funkcióval rendelkező terméket kap a vásárló, sokkal olcsóbban, és verhetetlen minőségi kivitelezéssel.

Az internet tomboló korát éljük, ma már minden önmagára adó kereskedő és szolgáltató cég lehetővé teszi ügyfelei számára az internetes vásárlást. Miért ne tehetnéd meg te is? Miért ne hozhatnánk össze közvetlenül a forgalmazóval, hogy így a lehető legolcsóbban vásárold meg a legújabb, legmenőbb, legokosabb, leg leg kínai mobiltelefont?

Mi adjuk hozzá az online felületet, ahol előzőleg közvetlenül informálódhatsz a telefon kinézetéről, áráról, tudásáról, majd a regisztrációt követően megrendelheted. Igaz ugyan, hogy előre kell fizetni a vételárat és a postázási költséget, de mindenben segítünk, hogy zökkenőmentes legyen a vásárlásod. Hogy 10, maximum 20 munkanapon belül kézhez kapd imádott mobiltelefonod, vagy egyéb elektronikai készüléked.

Sőt! A vásárlás utáni esetlegesen felmerülő problémákkal is bátran fordulj hozzánk!

MISSZIÓ-JÖVŐKÉP

Az ember attól vált emberré, hogy kommunikál társaival. A mobilkommunikáció megteremtése pillanatában ezek a határok hihetetlen módon kitolódtak. Büszkén kijelenthetjük, ma odáig jutottunk, hogy a mobilkommunikáció funkcionalitásába bele tudjuk helyezni a praktikumot és az esztétikumot is.

Mindehhez weboldalunk szervesen hozzásegíti a vásárlókat, megteremtve a kapcsolatot a forgalmazóval, ezáltal a piaci ár töredékéért hozzuk el a mobiltelefonokat, tableteket, GPS-eket és egyéb hasznos számítástechnikai kütyüket.

Az azolcsosag.hu weboldal a praktikum és esztétikum jegyében kínálja a forgalmazók termékeit. Praktikum: a dual sim mobiltelefonok vásárlásával segítünk megteremteni vásárlóinknak azt a kényelmet, hogy nem kell egyszerre két telefont magukkal hordozniuk.

Esztétikum: a dual sim mobiltelefonok és egyéb hasznos számítástechnikai termékeket mind-mind magas színvonalú összeszerelési minőségben és esztétikusan megtervezett formában hozzuk el vásárlóinknak. A vásárlók bárminemű problémájának profi megoldása szerves része azolcsosag.hu működésének, ahogyan a termékek széles választékának szinten tartása is.

A jövőkép számunkra legalább annyira tudatosan meghatározott és formált, mint jelen tevékenységünk, amihez hozzátartozik a piacelső pozíció megtartása mellett, a széles választékban felvonultatott termékek promótálása.

Célunk minél több értékálló, minőségi, különleges mobilkommunikációs és számítástechnikai termékek megismertetése Európával és hazánkkal, amivel segítjük Európa határainak megnyitását. A jövőben is személyes problémaként kezeljük a vásárlók garanciális, vagy a vásárlás-szállítás során felmerülő gondjaikat, amire eddig minden esetben megtaláltuk a helyes megoldást. S, erre a jövőben is számíthatnak ügyfeleink.

Az oldal tetejére