Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 

Multimédia

Az elektronikus technológia fejlődésével az autók fokozatosan az otthoni szórakoztató és irodai környezet kiterjesztéseivé váltak. Az eredetileg független fogyasztói és kommunikációs alkalmazások új integrált alkalmazásokként jelentek meg, miután beléptek az autóelektronikai arénába. Az autótulajdonosok személyi elektronikát kívánnak használni autóikban, szórakozási lehetőségeket, csatlakozni szeretnének az autón belüli hálózathoz, és bármikor több forrásból is hozzáférhetnek információkhoz és tartalmakhoz. Ezért a járművek infotainment rendszerei egyre fejlettebbek.
A járműbe épített infotainment rendszer egy járműbe épített integrált információfeldolgozó rendszer, amelyet karosszériabusz rendszeren és internetes szolgáltatáson alapuló, járműre szerelt központi feldolgozó egység alkot. Az IVI alkalmazások széles skáláját teszi lehetővé, beleértve a 3D-s navigációt, a valós idejű forgalmat, az IPTV-t, a segédvezetést, a hibaészlelést, a járműinformációkat, a karosszéria-ellenőrzést, a mobil irodát, a vezeték nélküli kommunikációt, az online szórakoztatást és a TSP-szolgáltatásokat. A hálózatépítés, a hálózatépítés és az intelligencia szintje.
Az autóinformációs járműinformációs rendszer tartalmaz egy autós számítógépet, egy intelligens navigációs eszközt, egy vezetési rögzítőt, egy autós multimédiát és hasonlókat. A Tomtop Vehicle Infotainment online áruház az autóipari információs berendezések széles skáláját kínálja, beleértve az autós DVR-t, digitális rádióvevőt, éjjellátót, navigációt és még sok mást. Az autós DVR ciklusidő-rögzítést, mozgásérzékelést és éjszakai látást kínál, amelyek a legjobb és biztonságosabb kilátást biztosítják az autónak, és megkönnyítik a hátramenetet. Digitális rádióvevő Ezt az eszközt digitális audio műsorszóró vevőkészülékekhez fejlesztették ki. A széles frekvenciasáv ideális ahhoz, hogy több csatornát biztosítson, és könnyen hozzáférhessen kedvenc műsoraihoz. Navigáció WIFI Autós visszapillantó tükör Beépített GPS-navigáció + ingyenes tartalék kamera az autó tolatás vagy parkolás biztonságához, Wifi támogatás.
Rendezés:
Az oldal tetejére