Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
26.999 Ft

12 V-os vezeték nélküli dugattyús fűrész tartókerettel, 2 db 2,0 Ah Li-Ion akkumulátorral és töltővel, állítható sebességű, szerszám nélküli pengecsere, 6 fűrészlap fa- és fémvágáshoz

Termékkód: E24230EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 270
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
26.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A tartókerettel ellátott akkumulátoros dugattyús fűrész olyan elektromos szerszám, amelyet különféle anyagok, például fa, fém és műanyag átvágására terveztek. Tökéletes barkácsprojektekhez, építési munkákhoz és egyéb olyan alkalmazásokhoz, ahol precíziós vágás szükséges.

Jellemzők:
Tartókeret és változtatható sebességű motoros kardfűrész: A felszerelt tartókeret növelheti a súrlódást működés közben, megkönnyíti a vágási pozíció szabályozását, és megfelelő biztonsági garanciát nyújt a felhasználók számára. A változtatható sebességű kioldó több vezérlést biztosít a különféle anyagok vágásához, amikor a motor percenként akár 3000 löketet hajt meg.
Kompakt és könnyű: A mindössze 12 hüvelykes (30 cm) teljes hosszúságú, 2,6 font-os 12 V-os akkus dugattyús fűrész kompakt és könnyű, így könnyen vágható a nehezen elérhető helyeken. A puha markolatú ergonomikus fogantyú pedig növeli a kezelhetőséget és csökkenti a fáradtságot a hosszú távú munka során.
Szerszám nélküli pengecsere és kettős biztonsági zár: A szerszám nélküli pengekioldó tokmány gyors és egyszerű pengecserét tesz lehetővé, így nem kell sok időt töltenie a pengecserével. A kettős biztonsági kapcsolóval kialakított, mindkét gombot meg kell nyomni a dugattyús fűrész elindításához, ami biztosítja az Ön biztonságát.
Hosszú élettartamú és gyors töltés: A 2,0 Ah-s, újratölthető, nagy kapacitású Li-ion akkumulátorral soha nem kell aggódnia, hogy egy projekt közepén lemerül az energia. A 2,0 A-es gyorstöltő akár 1 óra alatt képes egy akkumulátort feltölteni.
Amit kapsz: Egy 12V-os dugattyús fűrész, 2 db 12V 2,0A-es akkumulátor, 2,0A-es töltő, 6 fűrészlap fa és fém vágásához.

Műszaki adatok:
Csatlakozó: EU
Anyag: ABS+CU+FE
Változtatható sebesség: 0-3000 löket/perc
Szablyafűrész feszültség: 12V
Töltőfeszültség: 220-240V
Töltési idő: 1 órán belül
Lökethossz: 22 m vagy 7/8 hüvelyk
Csomagméret: 300 * 200 * 60 mm
Tétel súlya: 1170 g
Csomag súlya: 1600 g
Csomag mérete: 38 * 16 * 9 cm

Csomaglista:
1 * Dugattyús fűrész
2 * 2,0 Ah Li-Ion akkumulátor 
1 * Gyorstöltő
6 * Fűrészlapok
1 * Felhasználói kézikönyv (angol)
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére