Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
25.999 Ft

1600 W-os fotovoltaikus paneles multiméter napelemes MPPT-tesztelő nyitott áramkörű feszültségvizsgáló eszköz LCD kijelző háttérvilágítással

Termékkód: E23844
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 260
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
25.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

1600W PV paneles multiméter, tiszta felbontású LCD kijelzővel, háttérvilágítás funkcióval, egyszerű és kényelmes kezeléssel. Többfunkciós kialakítás, támogatja az automatikus/kézi érzékelési mód kapcsolót, méri a PV panel maximális teljesítménypontját, a maximális teljesítményponti feszültséget, a maximális teljesítményponti áramot, méri a PV panel nyitott áramköri feszültségét. Napelemről működik, így nincs szükség akkumulátorra, gazdaságos és energiahatékony.​ Alkalmas fotovoltaikus paneleket gyártóknak, fotovoltaikus panelek üzemeltetőinek, fotovoltaikus paneleket szerelőknek, fotovoltaikus paneleket használóknak, fotovoltaikus elemek szerelmeseinek stb.

Jellemzők:
LCD háttérvilágítású kijelző
: Eauiting with tiszta felbontású LCD kijelző háttérvilágítással, egyszerű és kényelmes kezeléssel.
Többfunkciós kialakítás:1600 W PV panel multiméter, támogatja az automatikus/kézi érzékelési mód kapcsolót, méri a PV panel maximális teljesítménypontját, maximális teljesítményponti feszültségét, maximális teljesítményponti áramát, méri a PV panel nyitott áramköri feszültségét.
Automatikus mérés: Könnyű kezelhetőség, amikor megnyomja az [Auto MPPT] tesztgombot, a multiméter az aktuális teljesítményérték szerint teszteli magát, a műszer automatikusan beállítja a mérési időközt az aktuális teljesítményérték méretének megfelelően, és frissíti a digitális kijelző.
Kézi mérés: Nyomja meg a [Manual MPPT] teszt gombot tetszés szerint, a műszer automatikusan beállítja a teszt intervallum idejét az aktuális teljesítményértéknek megfelelően, minél nagyobb a teljesítmény, annál hosszabb az intervallum, és frissíti a digitális kijelzőt.
Napenergia:​Napkollektorral működik (nem tartozék), így nincs szükség akkumulátorra, gazdaságos és energiahatékony.
​ Öt védelem: Többféle túlmelegedés elleni védelemmel, túlfeszültség elleni védelemmel, túláramvédelemmel, fordított csatlakozás elleni védelemmel és névleges teljesítmény feletti védelemmel védelmek.
Széleskörű alkalmazások: Alkalmas fotovoltaikus panelgyártók, fotovoltaikus panelek üzemeltetői, fotovoltaikus paneleket szerelők, fotovoltaikus paneleket használók, napelemek szerelmesei stb.

Műszaki adatok:
Név: PV panel multiméter
Anyaga: műanyag
Kijelző: LCD kijelző háttérvilágítással
Teljesítmény: 5-1600W
Feszültség: 12- 60V
Áram: 0-60A
Cikkméret: 165 * 80 * 30 mm
Csomag mérete: 250 * 130 * 65 mm
Csomag súlya: 510 g

Csomagolási lista:
1 * PV panel multiméter
1 * Pár csatlakozó kábel
1 * EVA klipkábel pár
1 * 
Felhasználói kézikönyv
1 * EVA Táska

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére