Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
17.999 Ft

18 V-os lítium elektromos csavarhúzó többfunkciós javítószerszámkészlet nyomaték állítható, 2 sebességszabályozási mód (1 akkumulátor)

Termékkód: E23876EU-1
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 180
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
17.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A 18 V-os elektromos csavarhúzó gyorsan meg tudja húzni vagy meglazítani a csavarokat, elegendő energiát biztosítva a legtöbb háztartási vagy ipari alkalmazáshoz. Kefe nélküli motor használata, nagy nyomatékkal és állítható fordulatszámmal, gyors indításokkal, időben történő fékezéssel, az áramkör viszonylag egyszerű vezérlésével és így tovább. Kétféle sebességszabályozási mód létezik, a 2 fokozat és a fokozatmentes sebességszabályozás, hogy elérje a kívánt sebességet. Nyomaték állítható kialakítás, könnyű nyomaték beállítás, stabil nyomatékkimenet. Az elektromos csavarhúzó használata növelheti a hatékonyságot és csökkentheti a különböző típusú csavarok kézi működtetésének fáradtságát és időköltségeit. Alkalmas a csavarok otthoni meghúzására minden esetben: például lámpák, háztartási készülékek, ajtózárak beszerelése és egyéb szétszerelés.

Tulajdonságok :
【Prémium anyag】:
Egyszerű és divatos, műszaki műanyagból, innovatív integrált szerkezettel, ergonomikus csúszásgátló fogantyúval, könnyen fogható és kényelmes kézi tapintással, praktikus és munkatakarékos.
【Minőségi csapágytervezés】: A teljes fém fogaskerekek és csapágyak a nagy szénkeménységű acélból és a hőkeményedési eljárásból készülnek a maximális pontosság és stabilitás érdekében, könnyű és pontos helyzetmeghatározás érdekében.
【Kefe nélküli motor】: Erős mágneses kefe nélküli motor használata, nagy nyomatékkal és állítható sebességgel, amely működés közben nem hoz létre szikrát, és a motor nem kopik, hosszú üzemidőt biztosít, és nagymértékben javítja a munka hatékonyságát.
【Több fokozatú nyomaték beállítás】:Nyomaték állítható kialakítás, könnyű nyomatékbeállítás, stabil nyomatékkimenet, minden igényt kielégít.
【Kétsebességes szabályozási módok】: Kétféle sebességszabályozási mód létezik, 2 fokozatú és fokozatmentes sebességbeállítás, hogy elérje a kívánt sebességet.
【Biztonsági zár】: Biztonsági zár funkcióval van felszerelve, nyomja meg a kioldó egyszerű zárolásához és feloldásához, amely elkerülheti a véletlen érintésből származó nem szándékos sérüléseket.
【LED fény és jelzőfény】: Beépített LED-es munkalámpa, amely automatikusan kinyílik, ha megnyomja a ravaszt, és megvilágítást biztosít sötét helyeken, kényelmesebben használható. És 3 tápfeszültségjelző lámpával, hogy időben töltődjön.
【Hűtőrendszer】:Fenntartott több szellőző hűtőnyílás, hatékony hőelvezetés, nem melegszik sokáig.
【Széles alkalmazások】: Alkalmas csavarok meghúzására otthon minden esetben: például lámpák, háztartási készülékek, ajtózárak beszerelése és egyéb szétszerelés.

Műszaki adatok
Elektromos csavarhúzó
Anyaga: műanyag
Akkumulátor: nincs elem, 1 db akkumulátor, 2db akkumulátor (opcionális)
Gazda: nincs elem
1db akkumulátor: 1 * 18V, 1300mAh lítium akkumulátor (tartozék)
2db elem: 2 * 18V, 1300mAh lítium akkumulátor (tartozék)
Nyomaték : 45Nm
Forgási sebesség: 405-140 rpm

Elem mérete:
Host: 182 * 122 * 62 mm
Gazda akkumulátorral: 205 * 122 * 62 mm
Tárgy súlya:
Gazda: 591 g
1db akkumulátorral: 845 g
2db akkumulátorral: 1034 g
Csomag mérete: 210 * 195 * 68 mm
Csomag súlya:
Gazda: 740 g
1db akkumulátorral: 929 g
2db akkumulátorral: 1119 g

Csomagolási lista (gazda):
1 * Elektromos csavarhúzó

VAGY

Csomagolási lista (1 db akkumulátor):

1 * Elektromos csavarhúzó
1 * Akkumulátor
1 * Akkumulátor adapter

VAGY

Csomagolási lista (2 db akkumulátor):

1 * Elektromos csavarhúzó
2 * Akkumulátor
1 * Akkumulátor adapter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére