Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
78.999 Ft

1800 W-os, hordozható, 1,6 literes gőztisztító tisztítógép padlóhoz, ablakhoz, szőnyeghez, kárpitozáshoz, autó kárpithoz

Termékkód: H47076EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 790
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
78.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Mélytisztítás: A gőz maximális hőmérséklete 160 °C, az 1800 W-os 5bar gőztisztítót pedig úgy tervezték, hogy hatékony tisztítási teljesítményt nyújtson otthonában. Nagynyomású gőzével hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, szennyeződéseket és foltokat az ablakokon, padlókon, csempéken és egyéb felületeken.
14 sokoldalú tartozék: ehhez a tisztítópárolóhoz 14 különböző tartozék tartozik, beleértve a padlókefe törülközőt, törülközőhuzatot, tárolózsákot, levegőpumpa fúvókát, réz drótkefét, kis körkefét, nagynyomású fúvókát, padlókefe csatlakozót, tölcsért, mérőpoharat, ablak-/üvegkaparó, vasalókefefej és hosszabbító csövek, amelyek segítenek megtisztítani otthona minden sarkát.
Nagy űrtartalmú tartály: Az 1,6 literes padlógőztisztító hosszabb tisztítási ciklusokat tesz lehetővé gyakori utántöltés nélkül. Ez azt jelenti, hogy egyszerre több területet is megtisztíthat, így időt és erőfeszítést takaríthat meg.
Biztonságos működés: Az otthoni használatra szánt gőztisztítók biztonsági zárral vannak felszerelve, amely megakadályozza a véletlen működést, így biztosítva a biztonságos működést. Ez a funkció különösen fontos, ha gyermekei vagy házi kedvencei vannak otthon.
Könnyen mozgatható: kerekeinek köszönhetően ez a tisztító gőzölő könnyen mozgatható otthonában. Könnyedén szállíthatja szobáról szobára, így kényelmes tisztítóeszközzé válik otthonában.

Leírás:
Termék anyaga: 304 rozsdamentes acél + ABS
Termék mérete: 35,5 x 26 x 23 cm
Maximális gőzhőmérséklet: 160°C
Maximális nyomás: 5bar / 72,5psi
Víztartály: 1,6 l
Folyamatos gőzműködési idő: körülbelül 25 perc
Előmelegítési idő: körülbelül 7,5 perc
Teljesítmény: 1800W
Áram: 8,0A
Tápkábel hossza: 3,0m
Gőzcső hossza: 2m
Feszültség: AC 220-240 V
Termék súlya: 3,5 kg
Dugó típusa: EU csatlakozó

Csomagolási lista:
1 x gőztisztító
1 x padlókefe törülköző
1 x törülközőhuzat
1 x tárolótáska
1 x levegőszivattyú fúvóka
1 x réz drótkefe
1 x kis kerek kefe
1 x nagynyomású fúvóka
1 x padlókefe csatlakozó
1 x tölcsér
1 x mérőpohár
1 x ablak-/üvegkaparó
1 x vasalókefefej
2 x hosszabbító cső
1 x útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére