Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
16.999 Ft

1800 W-os 2 sebességes gyorsszárító hajszárító

Termékkód: W23250EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 170
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
16.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:

  • Nagy teljesítmény: Erőteljes 1800 W-os motorjával ez a hajszárító gyors és hatékony szárítást biztosít, tökéletes otthoni vagy professzionális szalonhasználathoz.
  • Összecsukható kialakítás: A hajszárító összecsukható fogantyúval rendelkezik, így kompakt, könnyen tárolható vagy hordozható, ideális utazáshoz vagy kis helyekre.
  • Állítható beállítások: A 2 állítható szélsebesség-beállítással és a hideg/meleg levegő kapcsolóval ez a hajszárító személyre szabott formázást és szárítást tesz lehetővé az Ön hajtípusának és stílusának megfelelően.
  • Mellékelt tartozékok: A hajszárító koncentrátorfúvókával és diffúzorral rendelkezik, amelyek sokoldalú formázási lehetőségeket biztosítanak a különböző hajtípusokhoz és -stílusokhoz.
  • Biztonságos és tartós: Kiváló minőségű anyagokkal és biztonsági funkciókkal készült, ez a hajszárító hosszan tartó teljesítményt és biztonságos használatot biztosít.

Műszaki adatok:

  • Teljesítmény: 1800W
  • Szín: Szürke rózsapirossal
  • Csomag mérete: 28,5*18*9cm
  • Csomag súlya: 800g

Megjegyzés:
3 féle dugótípus választható különböző bemeneti feszültséggel, kérjük, válasszon az országának megfelelőt.

Csomaglista:
1 * Hajszárító
2 * Ecset
1 * Diffúzor
1 * Koncentrátor
1 * Felhasználói kézikönyv

Features:
High Power: With a powerful 1800W motor, this hair dryer provides fast and efficient drying, perfect for home or professional salon use.
Foldable Design: The hair dryer features a foldable handle, making it compact and easy to store or carry, ideal for travel or small spaces.
Adjustable Settings: With 2 adjustable wind speed settings and a cool/hot air switch, this hair dryer allows for customized styling and drying to suit your hair type and style.
Included Accessories: The hair dryer comes with a concentrator nozzle and a diffuser, providing versatile styling options for different hair types and styles.
Safe and Durable: Built with high-quality materials and safety features, this hair dryer ensures a long-lasting performance and safe use.

Specifications:
Power: 1800W
Color: Gray with rose red
Package Size: 28.5*18*9cm
Package Weight: 800g

Note:
There are 3 kinds of plug types with different input voltage for your choice, please choose one suitable for your country.

Package List:
1 * Hair Dryer
2 * Brush
1 * Diffuser
1 * Concentrator
1 * User Manual

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére