Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
16.999 Ft

2 az 1-ben kézi sövénynyíró, 7,2 V-os elektromos fűnyíró USB töltőkábellel kerti pázsithoz

Termékkód: E25209
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 170
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
16.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
KETTŐ AZ EGYBEN - Az akkumulátoros sövénynyírót úgy tervezték, hogy gyorsan és egyszerűen váltson fűnyíróról sövénynyíróra a pengekioldó gombbal. A rövid pengéket gyep, a hosszú pengéket pedig sövények és bokrok vágására tervezték. Ez a kézi fűnyíró kielégíti napi fűnyírási igényeit.
KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ – Ez a kézi sövénynyíró nagyon könnyű, mindössze 1,3 fontot nyom, könnyen kezelhető és hordozható, és egy kézzel is könnyedén befejezheti a vágási munkát.
KETTŐS BIZTONSÁGI ZÁR - A mini sövénynyíró olyan biztonsági funkciókkal van felszerelve, mint a pengevédő és a biztonsági kapcsoló, amely megakadályozza a véletlen sérüléseket használat közben. A felső kioldó biztonsági zár megakadályozza a véletlen indítást, nyomja meg a kioldózárat és egyszerre nyomja meg a kioldót a sövénynyíró elindításához.
HOSSZÚ ÉRTÉKŰ AKKUMULÁTOR ÉS GYORS TÖLTÉS - Újratölthető, nagy kapacitású beépített lítium-ion akkumulátorral (DC 7,2V 2,0Ah). Ez a kézi sövénynyíró több mint 60 percig használható teljes feltöltéssel. A teljes feltöltéshez mindössze 1,5 órás töltési idővel, így nagyon egyszerű és kényelmes a használata, és töltési LED-lámpával felszerelt, hogy bármikor tudja a töltés állapotát és a hátralévő időt.
NAGY AJÁNDÉK - Ideális ajándék. Alkalmas háztulajdonosok, női/férfi kertészek, tájépítők és kertészkedés szerelmesei számára, akik szeretik a kertjüket és a pázsitjukat karbantartani. Nagyszerű ajándék születésnapra, házavatóra, apák napjára, anyák napjára, hálaadásra, emléknapra, Valentin napra és karácsonyra.

Műszaki adatok:
Akkumulátor: 7,2 V 2000 mAh lítium akkumulátor
Üzemidő: Akár 60 perc
Töltési idő: 1,5 óra
Védettségi osztály: IPX1
Fogak kinyílása: 8 mm
Bozótpenge hossz: 120 mm
Szürke penge szélesség: 75 mm
 

Anyaga: ABS+ fém
A tétel mérete: 30 * 10,5 * 6,8 cm
A termék súlya: 586 g
Csomag mérete: 32,5 * 12,6 * 9,5 cm
Csomag súlya: 1028g

Csomaglista:
1 * Sövényvágó (rövid vágófejjel együtt)
1 * Hosszú metsző vágófej
1 * USB töltőkábel
1 * Felhasználói kézikönyv (angol)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére