Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
20.999 Ft

21 V 2 az 1 elektromos lítium fúró/csavarhúzó, nagy nyomatékú szálcsiszolt motor, praktikus háztartási gépekhez, bútorszereléshez, autóelektronika javításához - 2 akkumulátor

Termékkód: E25202EU-2
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 210
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
20.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a 21 V-os 2 az 1-ben elektromos szerszám egyesíti az elektromos csavarhúzó és az elektromos fúró funkcióit. Nemcsak gyorsan meghúzza vagy meglazítja a csavarokat, hanem lyukakat is fúrhat különböző anyagokba, elegendő energiát biztosítva a legtöbb háztartási vagy ipari alkalmazáshoz. Kétféle sebességszabályozási mód létezik, 2 sebességszabályozás és fokozatmentes sebességszabályozás, hogy elérje a kívánt sebességet. Alkalmas csavarok otthoni meghúzására minden helyzetben: például lámpák, háztartási készülékek, ajtózárak beszerelése és egyéb szétszerelés.​ Használható lyukak fúrására különféle anyagokba, például fába, fémbe, kőbe és betonba. .

Jellemzők:
【Prémium anyag】:
Egyszerű és divatos, műszaki műanyagból készült, innovatív integrált szerkezet, ergonomikus csúszásgátló fogantyúval, könnyen megfogható és kényelmes kézi tapintással, praktikus és munkatakarékos.
【Minőségi csapágytervezés】 : A teljes fém csapágyakat magas széntartalmú acél felhasználásával, valamint oltási és edzési eljárással gyártják a maximális pontosság és stabilitás érdekében, könnyű és pontos pozíciókeresés.
【Csiszolt motor】: kefés motort, gyors indítást, időben történő fékezést, sima működést, viszonylag könnyen vezérelhető áramkört és így tovább.
【18 forgatónyomaték állítható】: Önzáró befogópatron, 18 nyomatékszabályozást biztosít, amely megfelel mindenféle rendkívül precíz gép felszerelésének. Nagy nyomaték, stabil nyomatékkimenet, minden igényt kielégít. 
【Kétsebességes szabályozási módok】: Kétféle sebességszabályozási mód létezik, 2 sebességszabályozás és fokozatmentes sebességszabályozás, hogy elérje a kívánt sebességet.
【Forgatási módok beállítása és biztonsági zár】: A vezérlőkapcsolónak három állása van: előre, hátra és reteszelve. A reteszelő mechanizmus lehetővé teszi, hogy a vezérlőkapcsoló teljesen leállítsa a motort használat előtt.
【LED fény és jelzőfény】: Beépített LED-es munkalámpa, amely automatikusan kinyílik, ha megnyomja a ravaszt, és megvilágítást biztosít sötét helyeken, kényelmesebben használható. És tápfeszültségjelző lámpákkal, amelyek emlékeztetnek az időben történő újratöltésre.
【Hűtőrendszer】: Fenntartott több szellőző hűtőnyílás, hatékony hőelvezetés, nem melegszik fel hosszú munkaidőn keresztül.
【Fúrófej kialakítása】: A fúró testén két nyílás található a fúrók tárolására, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a fúró használata közben könnyen és gyorsan cseréljenek különböző fúrókat a munka hatékonyságának javítása érdekében. Ez egyúttal megakadályozza a bitek elvesztését, és megkönnyíti azok kezelését és tárolását a felhasználó számára.
【Széles alkalmazások】:Alkalmas csavarok otthoni meghúzására minden esetben: például építési dekoráció, háztartási gépek felszerelése, bútorok beszerelése és karbantartása, barkácsolás famegmunkálás és egyéb szétszerelés. Használható lyukak fúrására különféle anyagokba, például fába, fémbe, kőbe és betonba.

Műszaki adatok:
Név: 2 az 1-ben elektromos szerszám
Anyaga: műanyag
Akkumulátor: 1 db akkumulátor, 2 db elem (opcionális)
1 db akkumulátor: 1 * 21 V, 1300 mAh lítium akkumulátor (tartozék)
2 db akkumulátor: 2 * 21 V, 1300 mAh lítium akkumulátor (beszerelve )
akkumulátorral): 212 * 76 * 210 mm
Tétel súlya:
1 db akkumulátor: 1196 g / 2,64 font
2 db akkumulátor: 1490 g / 3,28 font
Csomag mérete: 250 * 220 * 100 mm
súlya :
1db akkumulátor: 1300g
2db akkumulátor: 1600g

Csomagolási lista (1 db akkumulátor):
1 * 2 az 1-ben elektromos szerszámgép
1 * akkumulátor
1 * akkumulátoradapter

VAGY

csomagolási lista (2 db tápegység):

1 * 2 az 1-ben elektromos szerszámgép
2 * Akkumulátor
1 * Akkumulátor adapter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére